HUDA SMOLA

VIDEO: Grozljiva poškodba, slovenski reprezentant obležal v bolečinah

Danes ga bodo operirali, letos ne bo več igral.
Fotografija: FOTO: Roman Šipić/Delo
Odpri galerijo
FOTO: Roman Šipić/Delo

ROTTERDAM – Slovenski nogometni reprezentant Tim Matavž si je na nedeljskem gostovanju Vitesseja pri Feyenoordu (1 : 2) zlomil levo nogo. Danes ga bodo operirali v bolnišnici Rijnstate in v tem koledarskem letu ne bo več igral. Matavž se je poškodoval po dvoboju z branilcem Feyenoorda Ericom Botteghinom in so ga z igrišča odnesli na nosilih. »Zgodila se je huda smola, saj se ga sploh nisem dotaknil. Bil sem šokiran, saj nisem opazil, da bi bilo tako hudo z njim. Sploh nisem mogel verjeti, kaj se mu je zgodilo. Želim mu čim hitrejšo vrnitev,« je dejal Botteghin, podobno pa si želi tudi sloviti kapetan Feyenoorda Robin van Persie.

Ruski trener Vitesseja Leonid Slucki po hudi poškodbi dolgoletnega slovenskega reprezentanta ni skrival žalosti. »To je grozen udarec za nas. Tim je naš najboljši napadalec,« je dejal Fox Sports.

Velikega udarca pa ni doživel le Vitesse, ampak tudi slovenski selektor Tomaž Kavčič. Pred dnevi si je roko zlomil Jasmin Kurtić in tako ne bo med kandidati za oktobrski tekmi lige narodov proti Norveški in Cipru. Manjkal bo tudi vratar Jan Oblak, zdaj pa so zdravstvene težave s seznama vpoklicanih prečrtale še Matavža, edinega zdajšnjega slovenskega reprezentanta, ki je v državnem dresu dosegel že 10 zadetkov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije