NOGOMET

Maradona našel službo v Belorusiji

Postal je novi direktor in menedžer beloruskega prvoligaša Dinama iz Bresta.
Fotografija: Former Argentine soccer star Diego Maradona blows a kiss from a balcony as he attends the Argentine first division soccer match between Boca Juniors and Banfield in Buenos Aires June 12, 2011.  REUTERS/Marcos Brindicci (ARGENTINA - Tags: SPORT SOCCER)
Odpri galerijo
Former Argentine soccer star Diego Maradona blows a kiss from a balcony as he attends the Argentine first division soccer match between Boca Juniors and Banfield in Buenos Aires June 12, 2011. REUTERS/Marcos Brindicci (ARGENTINA - Tags: SPORT SOCCER)

BREST – Eden najboljših nogometašev na svetu Diego Maradona je dobil novo službo. Sedeminpetdesetletni Argentinec je postal novi direktor in menedžer beloruskega prvoligaša Dinama iz Bresta, ki je trenutno na 8. mestu v domačem prvenstvu.

S tem klubom je Maradona podpisal triletno pogodbo, v tem obdobju bo pristojen za razvoj kluba na vseh ravneh, ob tem pa želi zasedba iz Bresta prekiniti vladavino ekipe Bate Borisov. Razvpiti Južnoameričan, ki je med drugim blestel v dresih Barcelone in Napolija, z argentinsko reprezentanco pa je leta 1986 v Mehiki osvojil naslov svetovnega prvaka, je pred kratkim dobil odpoved pri drugoligaški ekipi Al-Fujairah iz Združenih arabskih emiratov. Med letoma 2008 in 2010 je bil selektor argentinske reprezentance.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije