ODMEVI

Kopitar Mlekužev predsednik in Birsov idol, čestital tudi minister

Objavljeno 12. junij 2012 10.44 | Posodobljeno 12. junij 2012 10.18 | Piše: D. P.

»Čestitam! V Ljubljani smo vedno rekli, da je prvak tisti, ki ima najboljše Jeseničane.«

Anže Kopitar.

LJUBLJANA – Slovenija to noč ni spala in ni jih malo, ki so spremljali zadnjo tekmo finala lige NHL, kjer se je Anže Kopitar s Kralji vpisal v zgodovino.

Gantar ni spal

Ves navdušen je tekmo spremljal nekdanji predsednik državnega zbora Pavel Gantar. »Konc je!« je zapisal ob zvoku sirene, potem pa še bistro ugotovil, da so Vragi našli svoj pekel v L. A.-ju.

Turk za dobro jutro

Par minut pred osmo je Kopitarju čestital tudi minister Žiga Turk. »Čestitam! V Ljubljani smo vedno rekli, da je prvak tisti, ki ima najboljše Jeseničane.«

Birsa z novim vzornikom

»I find a new IDOL in my life!! Thank you @AnzeKopitar,« je bil vesel nogometni reprezentant Valter Birsa.

Jure za prijatelja

»ZGODOVINA !!! @AnzeKopitar cestitam iz srca !!!  Kar mravljince imam, ko tole gledam. Kaksen feeling @AnzeKopitar @LAKings BRAVO CHAMPIONS !!!« pa je bil Jure Košir navdušen nad uspehom svojega prijatelja.

Kopi za predsednika

Nič manj veselja ni izrazil Koširjev smučarski kolega Rene Mlekuž, našel pa je že namestnika za sedanjega predsednika Danila Türka. »Kopi 4 president!!! Vse kape dol!!«

Šampion

Par besed pa je svetu namenil tudi as in junak dneva Anže Kopitar. »Top of the world!!!!!*« pa je malo napisano, a vse povedano!


 

Deli s prijatelji