Predstavitvena informacija

Trik za hitro pripravo: kremna špargljeva rižota z limono

Za dobro rižoto potrebujemo nekaj svežih sestavin, kakovosten riž, najpomembnejša pa je jušna osnova.
Fotografija: FOTO: Mateja Delakorda
Odpri galerijo
FOTO: Mateja Delakorda

Da rižota ni od muh, vedo povedati veliki kuharski mojstri, ki so urjenju za pripravo te jedi posvetili ure, tedne in mesece. Prav tako pa lahko nekaj ur traja tudi kuhanje jušne osnove, ki je poleg primerne vrste riža in kakovostnih sestavin najpomembnejši element okusa. A ker pogosto nimamo dovolj časa, da bi na naših štedilnikih brbotala zelenjavna ali mesna osnova, s katero bi dopolnjevali juhe, pireje, omake in rižote, nam na pomoč priskočijo kocke Vegeta, ki s svojo novo preobleko in sestavo prepričajo še tako zahtevne jedce. V njih se namreč skriva oljčno olje, nimajo dodanih ojačevalcev arome in vsebujejo morsko sol.

Več tukaj

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije