SREČNEŽ

Upokojenec dvakratni dobitnik na loteriji: Sreča me spremlja

Prvič je zadel pred devetimi leti, drugič v začetku februarja letos.
Fotografija: Z dvema dobitkoma se je njegov bančni račun močno povečal (simbolična fotografija). FOTO: Ralf Geithe Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Z dvema dobitkoma se je njegov bančni račun močno povečal (simbolična fotografija). FOTO: Ralf Geithe Getty Images/istockphoto

Našo severno sosedo je zajela loterijska mrzlica. Že drugič v letošnjem letu bodo v nedeljo zvečer žrebali, kdo je srečnež, ki bi lahko ob pravi kombinaciji številk zadel 6,6 milijona evrov.

Franz-Josef F. pa je že dvakrat okusil slast bogatega loterijskega dobitka. Upokojenec iz Spodnje Avstrije je očitno rojen pod srečno zvezdo. V začetku februarja je na lotu plus zadel šestico in dobil več kot 280.000 evrov. Pred devetimi leti pa si je skupaj še z nekom iz Zgornje Avstrije razdelil glavni dobitek 950.000 evrov. Takrat je kupil kos zemlje, si zgradil sanjsko hišo ter nekaj denarja podaril tudi svojim otrokom in vnukom.
 

Srečna kombinacija številk


Franz-Josef pravi: »Od takrat sodelujem v žrebanju z isto kombinacijo številk, ki mi je prinesla zadetek leta 2012, zdaj pa mi ga je ponovno.« Z zadnjim dobitkom bi seveda moral pokojnino uživati ​​v polni meri, pa tudi otroci bodo spet dobili del pogače.  Morda pa mu v nedeljo uspe še v tretje. »Sreča me spremlja,« je dejal za avstrijske medije.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije