TRAVMA

Pretresljiva izpoved ministrice: »Mami, imam raka«

Opisala je najtežje trenutke v življenju.
Fotografija: Srbska ministrica za izobraževanje Slavica Đukić Dejanović. FOTO: Zaslonski Posnetek Youtube
Odpri galerijo
Srbska ministrica za izobraževanje Slavica Đukić Dejanović. FOTO: Zaslonski Posnetek Youtube

Srbska ministrica za izobraževanje Slavica Đukić Dejanović je v podcastu spregovorila o svojem otroštvu, šolanju, študentskih dneh in razkrila, kateri dnevi so bili najtežji in kako pomembna je zanjo družina. Ob tem, kako pomembna je družina, je ministrica spregovorila tudi o enem najtežjih trenutkov v svojem življenju, ko ji je sin iz prvega zakona, ki z družino živi v Lizboni, povedal, da ima raka, navajajo srbski mediji.

Mami, imam raka

»S sinom se slišiva vsak dan, čeprav je v Lizboni ... Rekel je, da bo zvečer v službi in okoli polnoči je poklical in rekel mami, imam raka, postavil sem si diagnozo, naredil sem ultrazvok.«

»V življenju ni bilo nič huje kot to. Zame je bila to absolutno največja travma. Več kot šest let je minilo, velja za teoretično ozdravljenega, a ko gre na preglede, vsakič že nekaj dni prej zaradi tega čutim telesno in duševno bolečino,« je dejala ministrica.

Razkrila je še, da je bila tudi ločitev velika travma v njenem življenju. »To je bilo eno najtežjih obdobij v mojem življenju. Sprašujem se, ali je hujša smrt ali to, da se uničijo neki ideali, ki si jih zgradil v mladosti. Ločitev je globoka travma v meni,« je še poudarila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije