DELOVNI ČAS

Za praznike v trgovino? Preverite, kam in kdaj

Praznični delovni čas največjih trgovcev bo prilagojen tudi novi zakonodaji.
Fotografija: Preverite delovne čase trgovin. 
Odpri galerijo
Preverite delovne čase trgovin. 

LJUBLJANA – Ste eni tistih, ki zadnje minute nakupujejo darila in praznične dobrote? Preverite, kje in kdaj boste lahko kupovali, saj bodo vrata nekaterih trgovin za praznike zaprta. Prilagojen pa bo delovnik tudi pred novim letom: 31. decembra bodo vsi trgovci svoja vrata zaprli predčasno. Preverite, kje in kdaj.

Vse trgovine Spar in Interspar bodo zaprte 1. in 2. januarja brez izjeme. V ponedeljek 31. 12. bodo delovni časi skrajšani (odvisno od trgovine). Mercatorjeve trgovine po Sloveniji bodo zaprte 1. in 2. januarja, na silvestrovo pa bodo veljali skrajšani delovniki, zaprtje trgovin bo potekalo 17.00–18.00, odvisno od trgovine. Trgovci svetujejo, naj kupci preverijo delovnike pri svojem najbližjem prodajalcu. Na predpraznični vikend bo podaljšan delovni čas Mercatorjevih trgovin na Dunajski in Celovški cesti (do 23.00).

Lidl bo svoja vrata na novoletni večer zaprl ob 16.00, zaprt pa bo prav tako 1. in 2. januarja. Tudi Hofer bo zaprt na novo leto. Štajerski veletrgovec Jager bo na predpraznični ponedeljek svoja vrata zaprl ob 15.00, 1. in 2. januarja pa tudi pri njem ne boste mogli kupovati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije