VOLITVE

Slovenske novice so že v petek edine pravilno napovedale rezultat

Objavljeno 12. november 2012 16.56 | Posodobljeno 12. november 2012 14.54 | Piše: E. N.

V zahvalo našim uporabnikom za sodelovanje pri napovedi volilnih rezultatov podarjamo tri darilne bone za jesenski oddih po vaših željah. Preverite, ali ste bili izžrebani.

Sinoči je bil v prvem krogu predsedniških volitev najuspešnejši kandidat Borut Pahor. Na presenečenje mnogih, toda ne za bralce spletnega portala slovenskenovice.si.

Že v petek, nekaj ur pred začetkom volilnega molka, so namreč slovenskenovice.si kot edini medij v Sloveniji pravilno napovedaleda bo v prvem krogu zmagal Pahor.

Na podlagi 2004 sodelujočih bralcev portala slovenskenovice.si, ki so sodelovali v naši predvolilni anketi, smo mu pripisali 38,3 % glasov podpore. Dobil jih je 40 % – dokaz, da znate bralci Slovenskih novic izid napovedati zelo natančno.

Preberite petkovo napoved Pahorjeve zmage

image

Za nagrado gredo na dopust

imageNaša obljuba bralcem Novic, da sodelovanje nagrajujemo, drži. Zato smo danes izmed vseh sodelujočih v predvolilni anketi izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli vrednostne bone za oddih po lastni izbiri v vrednosti 100 evrov v agenciji MHolidays.

Nagrade gredo v roke naslednjim bralcem:

  1. Aiši iz Bovca,
  2. Milanu iz Maribora in
  3. Sandri iz Semiča.

Na portalu slovenskenovice.si dnevno spremljamo volilno dogajanje. Poskrbite, da boste na tekočem, in obiščite naš pregled volilnih prispevkovimage.

Deli s prijatelji