KONCERT

Razočarana bralka nad Eventim, ta bo obravnaval pritožbo

Objavljeno 18. avgust 2013 09.17 | Posodobljeno 18. avgust 2013 09.18 | Piše: S. J.

»Vstopnice za zagrebški koncert so se od začetka pa do konca prodaje spreminjale. Eventim SI je del vstopnic kupil po polni ceni, del pa po znižani. Sredstva smo namenili promociji samega koncerta in aranžmajev.«

Sporna vstopnica, pol cenejša.

LJUBLJANA, ZAGREB – »V torek sem se udeležila koncerta Robbieja Williamsa v Zagrebu v organizaciji agencije Eventim.si. Žal me je ta agencija razočarala,« je v naše uredništvo sporočila bralka. Besna je bila, ker je za vstopnico plačala 54,44 evra oziroma 410,55 kune, nato pa v roke dobila karto za 211,05 kune, torej pol cenejšo. Za nameček je imela še težave s prevozom. Avtobus jih ni pripeljal do stadiona Maksimir, ampak so morali tja še 20 minut potovati s tramvajem.

»V ceni, ki sem jo plačala, je bil vključen tudi prevoz na koncert. To, da smo si morali sami iskati prevoz po Zagrebu, se mi zdi malomarno in absurdno,« je zapisala, njeno zgodbo smo objavili.

Eventim: Cena se je spreminjala

»Vstopnice za zagrebški koncert so se od začetka pa do konca prodaje spreminjale. Eventim SI je del vstopnic kupil po polni ceni, del pa po znižani. Sredstva smo namenili promociji samega koncerta in aranžmajev, poskrbeli pa smo tudi, da so bili avtobusi in vodniki na najvišji mogoči ravni,« pravijo v Eventimu.

Reklamacije bodo obravnavali

»Navodila, kje naj avtobusi ustavljajo, smo dobili od organizatorjev koncerta in tega smo se držali, javni zagrebški prevoznik pa je oglaševal, da bodo kupci vstopnic imeli omogočen brezplačni javni prevoz (tramvaj, avtobus) na dan koncerta. Zakaj ni bilo tako, preverjamo. Vsako stranko, ki bo podala reklamacijo, bomo obravnavali individualno in se z njo dogovorili o najboljši mogoči rešitvi,« še dodajo.

Imate tudi vi podobno izkušnjo? Pišite nam prek spodnje aplikacije.

Deli s prijatelji