OGORČENJE

Obiskovalka koncerta: Eventim je zaslužil na moj račun

Objavljeno 16. avgust 2013 11.25 | Posodobljeno 16. avgust 2013 12.00 | Piše: S. J.

Razočarana bralka se vprašuje, zakaj je za karto plačala polno ceno, dobila pa karto po polovični ceni.

Zvezdnik je bil navdušen nad mislijo, da bo postal oče, kljub temu pa ga je občasno grabila panika in jo je hotel popihati.

LJUBLJANA – »V torek sem se udeležila koncerta Robbieja Williamsa v Zagrebu v organizaciji agencije Eventim.si. Žal me je ta agencija razočarala,« je zgodbo začela bralka, ki se je 13. avgusta udeležila koncerta na zagrebškem stadionu Maksimir.

»Gre za čisti nateg«

Pravi, da je za koncert že marca plačala tako karto in prevoz, cena za karto je bila 410,55 kune oziroma 54,44 evra, skupaj s prevozom pa je Eventimu plačala 80 evrov. Vavčer je sicer prejela takoj marca, karto pa julija. Šokirana je ugotovila, da v rokah drži karto po polovični ceni, saj na njej ni bilo navedene cene, ki jo je plačala. Namesto 410,55 kune je na karti pisalo 211,05 kune oziroma 27,99 evra. »Iz tega sklepam, da gre za čisti nateg vseh nas, saj so na naš račun zaslužili za polovico karte.«

Odisejada po Zagrebu

Poleg tega je opozorila na to, da je bil v ceno vključen tudi prevoz, vendar jih je avtobus ob prihodu v Zagreb odložil na Velesejmu, od tam pa so jih napotili na tramvaj, s katerim so se še 20 minut vozili do Maksimirja. »V ceni, ki sem jo plačala, je bil vključen tudi prevoz na koncert. To, da si moramo sami iskati prevoz po Zagrebu, se mi zdi malomarno in absurdno,« je zapisala. Še neprijetnejša kot pot na koncert pa se je izkazala pot s koncerta, saj tramvaji tedaj do Velesejma sploh ne vozijo več. »Ti pa se znajdi sredi noči v Zagrebu, ki ni tvoj domači kraj, ter pridi kdo ve kako do Velesejma,« je bila razočarana bralka. Toda pravi šok jo je šele čakal – na Velesejmu jih kljub dogovoru avtobus ni čakal. Odpeljal je namreč do Maksimirja, kjer je pobral nekaj udeležencev koncerta.

Za neprijetnost se jim je vodička pozneje, ko so se končno našli, opravičila, vendar je to obiskovalki koncerta po vsej odisejadi žal bore malo pomagalo.

Ste tudi vi doživeli podobno izkušnjo? Pišite nam.
 

Deli s prijatelji