VSE ZA SELFI

Navijač Janez ne bo plačal kazni za fotografiranje z Ronaldom

To je razlog.
Fotografija: Cristiano Ronaldo besen na sodnike. FOTO: Zaslonski Posnetek
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo besen na sodnike. FOTO: Zaslonski Posnetek

Nogometni zvezdnik portugalske reprezentance Cristiano Ronaldo je v Slovenijo prinesel evforijo. Številni so čakali na stik z zvezdnikom že na brniškem letališču, pred tekmo, oblegali so hotel v središču Ljubljane, nekateri so celo rezervirali sobo v hotelu, a menda je le enemu uspelo dobiti fotografijo z Ronaldom. In Janezu.

Zdaj že vsi poznamo Ronaldovega oboževalca Janeza, ki je kljub vsem varnostnikom stekel na stadion in na kolenih prosil Ronalda za skupno fotografijo. Veliki zvezdnik mu je ustregel in tako ima zdaj Janez sebek s portugalskim nogometašem, na katerega je menda čakal zelo dolgo. Več o tem, kaj je o dogodku povedal Janez, si preberite tukaj.

Janez pa si je za vdor na stadion prislužil denarno kazen. Kako visoka je, ni hotel povedati. Menda mora plačati 250 evrov, nekateri poročajo tudi o višini 1200 evrov. Janez je povedal, da bo moral za plačilo kazni delati nadure. 

Kot pa se je danes izkazalo, nadure ne bodo potrebne. Znani youtuber Pero Martić je namreč javno obljubil, da bo plačal njegovo kazen. »Na veliko radijih je bil danes pa v drugih medijih, pa nihče mu ni ponudil, da mu plačajo kazen,« je razpredal Pero in glede na to, da kazen ni visoka, bo rešil navijača nadur. Ali bo Pero držal besedo, vam sporočimo v prihodnjih dneh.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije