Predstavitvena informacija

Kolektor Etra zaposluje – zaradi rasti poslovanja iščejo nove sodelavce na različnih delovnih mestih

Podjetje Kolektor Etra dokazuje, da je tudi v težkih, koronskih časih, mogoče uspešno poslovati, biti kompetenten poslovni partner in delavcem omogočati stabilno delovno okolje.
Fotografija: FOTO: KOLEKTOR
Odpri galerijo
FOTO: KOLEKTOR

Rekordno število naročil v zadnjem letu in polna zasedenost proizvodnih kapacitet odpira več prostih delovnih mest na različnih področjih v proizvodnji in tehniki. V proizvodnji trenutno iščejo elektromehanike, ključavničarje, razrezovalce pločevine, sestavljalce jeder, pomočnike serviserja, kurjače in upravljalce sušilnih komor, v tehniki pa strokovnjake s področja elektrotehnike in strojništva. Delavcem nudijo urejeno in stabilno delovno okolje ter stimulativne zaslužke.

Kolektor Etra uspešno nadgrajuje že več kot 85-letno tradicijo na področju izdelave energetskih transformatorjev in povečuje prodajo predvsem tehnično bolj zahtevnih izdelkov. Podjetje 90% prodaje doseže na tujih trgih, kjer so se v zadnjih letih uveljavili kot priznan proizvajalec visokokakovostnih transformatorjev za najzahtevnejše kupce. Največji obstoječi tuji trgi so Švedska, Norveška, Nemčija, Švica, Velika Britanija, Nizozemska, Danska in Avstrija, prodajajo pa tudi v ZDA in na daljni vzhod.

Podjetje ima tudi v prihodnje velike načrte za rast in razvoj. V naslednjih letih nameravajo na lokaciji v Črnučah izpeljati več kot 50-milijonsko investicijo v novo tovarno, s katero se bodo proizvodne kapacitete podvojile. Pri tem bodo ustvarili več kot 300 novih delovnih mest.

Več o podjetju in možnosti zaposlitve na različnih prostih delovnih mestih najdete na njihovi uradni spletni strani https://www.kolektor-etra.si/.
 

Naročnik oglasne vsebine je Kolektor Etra d.o.o.
 

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije