ŠOKANTNO

Jamnikova po nastopu Angelce Likovič: Ni več veliko upanja

Objavljeno 15. oktober 2016 16.51 | Posodobljeno 15. oktober 2016 16.51 | Piše: P. Pa.

V oddaji o splavu je brez dlake na jeziku spregovorila tudi Angelca Likovič. To pa so odzivi na njen nastop.

LJUBLJANA – Nastop Angelce Likovič v oddaji na nacionalni televizijiimage, kjer so govorili o splavu, je šokiral slovensko javnost. Po njem je na družbenih omrežjih završalo. Mnogo kritik pa je letelo tudi na račun RTV. Med bolj kritičnimi je bila tudi bivša voditeljica Tarče.

»Upanje umre zadnje ... pravijo. Veliko ga res ni več. 'Nacionalka je z oddajo dosegla dno – žal nas zgodovina uči, da gre vedno tudi nižje -, a hkrati tudi eno izmed prelomnih točk: res lahko bolj kot kdaj prej upamo, da bo sam novinarski odpor znotraj hiše počasi začel skrbeti za dolgo pričakovano avtorefleksijo in iz nje izhajajoče korekcijske učinke. Nekaj, kar verjetno lahko v takih situacijah proizvedejo predvsem novinarji sami. Želeli ali ne, to bo predvsem njihova bitka.'« je zapisala Jasmina Jamnik, ki v svoji objavi citirala zapis na spletni strani Vezjak.com.

Odmeva tudi med estrado

»Super! Bravo, Angelca! Čestitam! Res lepo bi bilo imeti otroka posiljevalca. Tako, za spomin na posilstvo. Da bi se vse življenje spominjala tega krasnega dogodka vsakič, ko bi pogledala otroka. Sploh ne morem verjeti. Mi zna kdo od vas povedati, kaj je s tem svetom?« je komentiral pevec Omar Naber.

»Menda ima v tej greznici od države vsak ustavno pravico do mnenja in izražanja le-tega. Najglasnejši pa gredo te dni hudo hudo predaleč. Počutim se posiljenega. V zdravo pamet. Moji možgani zahtevajo abortus od zaznav tega sveta,« pa je zapisal Boštjan Klun.

Deli s prijatelji