NARAVNO ZDRAVLJENJE

Avtist je po njenem zdravljenju izločil 16 kilogramov parazitov?

Objavljeno 16. november 2014 21.53 | Posodobljeno 16. november 2014 21.53 | Piše: S. N.

»Ko gledate v sonce, se polnite neposredno s sončno energijo,« pravi Sladjana Velkov. Kakšni bolj prizemljeni bi utegnili pripomniti: pri gledanju v sonce raje pazite na svoje oči.

Leta 1980 se je avtizem pri otrocih pojavil v enem primeru od 10.000, leta 2013 pa na enem od petdesetih cepljenih otrok, kar je katastrofalno. Vse več je študij, ki dokazujejo, da so vzrok avtizma cepiva.

LJUBLJANA – Sladjana Velkov je znana zlasti kot ostra nasprotnica obveznega cepljenja in je pred dnevi na to temo predavala tudi v Sloveniji. Meni, da je cepljenje »pohabilo in ubilo nešteto otrok«, ljudem pa želi podati informacije o »zdravilnem pomladitvenem učinku presne rastlinske hrane in sonca ter nevarnih toksinih, ki vključujejo tudi cepiva«image.

Avtist izločil 16 kilogramov parazitov?

Ne le da nasprotuje cepljenju otrok, trdi tudi, da lahko naravno pozdravi marsikatero bolezen. Ena od njenih zgodb »čudežne ozdravitve« pravi, da je fant s hudo avtistično motnjo, ki si je lomil kosti in bil nem, po zdravljenju s klorovim dioksidom in klistirjem ozdravel. Po njenih besedah naj bi izločil 16 kilogramov parazitov. Dodaja, da ji starši iz Makedonije pošiljajo fotografije s paraziti, ki so dolgi do enega metra, po njenem mnenju pa so glavni povzročitelji avtizma prav paraziti. Verjame v naravno zdravljenje in se pohvali, da je že ozdravila bolnika z rakom, prav tako menda zna pozdraviti celo aids in ebolo.

Zanimiva pa je še ena njena metoda, in sicer gledanje v sonce. »Ko gledate v sonce, se polnite neposredno s sončno energijo,« pravi in trdi, da človeško telo po vsakodnevnem zrenju v sonce, ki naj bi trajalo eno leto, postane solarna baterija. Posebno teorijo ima tudi o bolezni ALS. Pravi, da je bolezen povezana s parazitom, ki živi v človeških možganih, da se razvije, pa mora biti človeško telo kislo. 

Avtizem zdravi s tako imenovanim CD-protokolom (zdravljenje s klorovim dioksidom), v zdravstvene namene pa predlaga tudi kapljice MMS ter nakup različnih snovi – poleg klorovega dioksida tudi natrijevega klorata in podobno.

Odziv: »Bebavo«

Kaj si o Velkovi misli ugledni profesor in doktor Rajko Kenda, je nazorno pokazal z besedami: »Človek si težko predstavlja, kako je vedno možno najti ljudi, ki se dajo naplahtati z največjimi neumnostmi. Trditev, da je mogoče raka, multiplo sklerozo in vse druge bolezni pozdraviti s pravilno hrano in zdravim načinom življenja, je tako bebava, da si človek ne more predstavljati, da jo lahko kdo izusti, kaj šele, da ji nekdo verjame.« 

Zaradi sonca boste verjetno prej oslepeli ...

Čeprav so Velkovo v zvezi z njenim naravnim zdravljenjem vabili na Val 202, se vabilu ni odzvala. V nasprotju z njo je za radio spregovorilo več zdravnikov. Nekateri za njena zdravila sploh še niso slišali, prav tako kapljic MMS, ki jih nekateri prodajajo kot čudežno zdravilo, ponekod sploh ne smejo prodajati v zdravstvene namene, temveč zgolj za dezinfekcijo vode. Klorov dioksid se namreč uporablja kot industrijsko razkužilo in belilo. Prav tako zdravniki odsvetujejo gledanje neposredno v sonce, saj lahko zaradi tega celo oslepite.

Velkova licence za opravljanje zdravniškega poklica nima, svoja predavanja pa začenja z opozorilom, da so izobraževalne narave in naj obiskovalci v primeru bolezni raje obiščejo zdravnika. Svetuje pa tudi na facebooku, kjer ima svoj profil in nekaj zaprtih skupin.

Deli s prijatelji