PARK VODNIH ŠPORTOV

Active Koper letos še aktivnejši

V petek je na začetku plaže v Žusterni znova zaživel park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper.
Fotografija: Vse aktivnosti so plačljive. Fotografije: MOK
Odpri galerijo
Vse aktivnosti so plačljive. Fotografije: MOK

Tretjo zaporedno izvedbo nadvse uspešnega poletnega projekta bo Mestna občina Koper znova izpeljala v sodelovanju z društvi, športnimi klubi in ponudniki dejavnosti. V primerjavi s prejšnjimi leti bo Active Koper letos umeščen na začetek plaže v Žusterni, natančneje ob novem centru vodnih športov.
Vse aktivnosti so plačljive. Fotografije: MOK
Vse aktivnosti so plačljive. Fotografije: MOK

Kot pojasnjujejo v Mestni občini Koper, je ta lokacija za park vodnih športov najprimernejša, poleg tega je od zaprtja obalne ceste tudi priljubljena točka sprehajalcev in rekreativcev, kar je še razlog več za izbiro nove lokacije parka.
Izlet s supi ob sončnem zahodu
Izlet s supi ob sončnem zahodu

Active Koper bo tudi letos vsem ljubiteljem morja in aktivnega načina življenja ponudil aktivnosti, kot so jadranje in jadranje na deski, spoznavni potopi in tečaji potapljanja, učenje plavanja, prav tako bodo tudi letos na voljo izposoja kajaka in tečaj kajaka, izposoja supa, tečaj supanja ter posebni izleti s supi ob sončnem zahodu, zabave željni pa se bodo prav gotovo razveselili vleke s tubo, vodnim kavčem in banano, na voljo bo izposoja pedalinov, vodnih koles in windsurf opreme.

Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši. Zanje so letos pripravili novost, in sicer izposojo električnega vodnega skuterja, od začetka julija pa se bodo lahko zabavali na napihljivih vodnih igralih oziroma Sea-Fun vodnem parku. V sklopu Active Koper se boste lahko odpravili na panoramsko vožnjo z batano po Koprskem zalivu ali z ladjico na izlet do Ankarana in nazaj. Poleg vodnih aktivnosti bo Active Koper omogočal izposojo treking koles, skirojev in električnih skirojev ter štirikoles. Tako se boste z njimi odpravili na izlet do Izole, do središča mesta ali do drugih bližnjih krajev.
Vse aktivnosti so seveda plačljive. Tridnevni tečaj potapljanja stane 250 evrov, individualno enourno učenje plavanja za eno osebo pa 25 evrov. Izposoja kajaka enoseda za eno uro vas bo stala 10 evrov. Za izposojo pedalina za eno do dve osebi boste za pol ure plačali osem evrov, za eno uro 13 evrov in 20 evrov za dve uri.
Pripravljajo tečaj jadranja na deski.
Pripravljajo tečaj jadranja na deski.

Junija bo Active Koper obratoval ob sobotah in nedeljah od 8. do 21. ure, julija in avgusta pa vse dni v tednu od 8. do 21. ure. Septembra bo koprski park vodnih športov odprt le ob koncu tedna, torej ob sobotah in nedeljah od 8. do 19. ure. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije