VONJ PO FEKALIJAH

Je kriva s fekalijami okužena voda? Tako je trpel

Objavljeno 06. avgust 2017 08.40 | Posodobljeno 06. avgust 2017 08.42 | Piše: P. Pa.

Na Primorskem so v vodi našli bakterijo, ki lahko povzroči ogromno nevšečnosti.

Če imate težave, pazite, kaj jeste! Foto: ShutterStock

LJUBLJANA – Javno podjetje Komunala Cerknica, d. o. o., je v začetku tedna svoje uporabnike obvestilo, da voda ni pitnaimage. Vodo, ki je onesnažena s fekalijami, so odkrili na območjih zaselkov Osredek, Čohovo, Jeršiče, Lešnjake, Ravne, Rudolfovo, Sveti Vid, Tavžlje, Zahrib in Zala. Poleg E. coli so v vodi odkrili tudi koliformne bakterije, zato je te dni na tem območju vodo treba prekuhavati.

Bolečine, ki jih ne bo pozabil

Kot smo že poročali, lahko okužba z bakterijo E. coli povzroči kar nekaj nevšečnostiimage. Da res ne gre za nedolžno okužbo, priča tudi izkušnja bralca Donalda, ki je očitno že bil okužen in za pristojne ne najde lepe besede.

»Kreteni kretenski nemarni idioti. Dva tedna sem umiral od bolečin v trebuhu, ker se vi komaj zdaj spomnite javiti. Še dobro, da nisem čakal in sem sam opazil, da je z vodo nekaj narobe,« je zapisal in dodal, da so takoj, ko je vodovod začel črpati vodo iz podtalnice, ljudje začeli obolevati. »Cela Primorska je v p**** zaradi okužene vode. Voda celo smrdi po dreku oziroma po fekalijah.«

 

Deli s prijatelji