PO ODKRITJU TRUPLA DAVIDEJA MARANA

FOTO: Kaj se dogaja? Skrivnostna izginotja v Ljubljani

Mnogi so prepričani, da ne gre za naključja.
Fotografija: Policija je potrdila, da so našli truplo pogrešanega 26-letnega italijanskega študenta. FOTO: Arhiv
Odpri galerijo
Policija je potrdila, da so našli truplo pogrešanega 26-letnega italijanskega študenta. FOTO: Arhiv

LJUBLJANA – Poročali smo že, da je policija potrdila, da so našli truplo od marca pogrešanega 26-letnega italijanskega študenta Davida Marana. Kot so sporočili iz PU Ljubljana, na truplu ni bilo znakov nasilja.
Ljubljanica v Vevčah. FOTO: Arhiv
Ljubljanica v Vevčah. FOTO: Arhiv

Že aprila smo poročali, da je Drago Žarković iz Maribora z nihalom ugotovil, da je pogrešani Davide končal v Ljubljanici.

 
Več skrivnostnih izginotij v Ljubljani

Spomladi so v Ljubljani pogrešili še dva v nenavadnih okoliščinah izginula moška, oba Ljubljančana. Dva dni, preden so nazadnje videli Davideja Marana, 38-letnega Zorana Stevića, že od 27. februarja naprej pa so pogrešali tudi 32-letnega Zorana Đurkovića, čigar truplo so nato našli 5. maja v gozdu nad Mazijevo potjo proti Grmadi. Tudi Stevićevo truplo so našli v Ljubljanici, in sicer 11. aprila.


Zlati maturanti, ki so končali v Dravi

Nikakor ne moremo pozabiti niti izginotja treh pogrešanih študentov iz Maribora, Domna Simoniča, Klemna Lenka in Petra Aplinca, vsi so bili zlati maturanti, ki so v nepojasnjenih okoliščinah leta 2016 končali v Dravi, istega leta, in to aprila, pa so po enem mesecu iskanja mrtvega našli v Ljubljanici 18-letnega Klemna Jakliča.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije