PUSTIL SPOROČILO

Didžej Avicii ni umrl naravne smrti, družina razkrila vzrok

Naredil je samomor.
Fotografija: Ljubil je glasbo, a ni zdržal več. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Ljubil je glasbo, a ni zdržal več. FOTO: Reuters

Družina nedavno umrlega didžeja Aviciija (28) je naslovila javnost, ki že slab teden čaka na informacije o vzroku smrti mladega in popularnega glasbenika. Tega so v petkovem jutru našli mrtvega v letovišču v Omanu.

Potem ko so v javnost pricurljale informacije o njegovem načinu življenja, slabem zdravstvenem stanju, so njegovi najbližji sporočili, da se je ubil in pustil poslovilno sporočilo.

Šved Tim Bergling, znan pod umetniškim imenom Avicii, je bil »nežna duša« in »ni več zdržal«, so povedali sorodniki. Zapisali so še: »Bil je perfekcionist, ki je rad potoval in trdo delal, vse to s tako požrtvovalnostjo, da ga je vodilo v hud stres. Ko je končal turneje, je želel najti mir in ravnotežje, biti srečen in se ukvarjati z glasbo, kar je imel najraje. Zelo se je boril z bistvom in s pomenom življenja, srečo. Ni zmogel več. Hotel je najti svoj mir.«

Didžej Avicii je bil svetovno znan, v najuspešnejšem letu je zaslužil skoraj 20 milijonov evrov. Turneje je po hudih zdravstvenih težavah končal leta 2016.   

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije