POLICIJA V AKCIJI

Bralka prestrašena: Preletava nas helikopter. Koga iščejo?

Na policiji so potrdili in razkrili, zakaj je helikopter dopoldne preletaval središče mesta in Fužine. 
Fotografija: Policijski helikopter je preletaval Ljubljano. FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Policijski helikopter je preletaval Ljubljano. FOTO: Oste Bakal

LJUBLJANA – Prebivalce Ljubljane je dopoldne zmotilo nizko preletavanje policijskega helikopterja iz smeri središča mesta proti Fužinam. Čeprav so Ljubljančani vajeni hrupa in glasnega helikopterja, ki pristaja na strehi ljubljanskega UKC, pa se jim je vseeno zdelo tokrat preletavanje nenavadno in neobičajno.

Ker je bralko Meto to tako zelo pestilo in v njen vzbujalo nelagodje ter črne misli, smo pri PU Ljubljana povprašali, kaj se je dogajalo. Pojasnili so, da so potekale aktivnosti v povezavi z iskanjem pogrešanega italijanskega študenta Davideja Marana, ki so ga zadnjič videli 26. marca. S helikopterjem so preletavali Ljubljanico in iskali morebitne sledi, a iskanje ni obrodilo sadov.

Opazili so ga na posnetkih

O izginotju italijanskega študenta, ki je bil v Ljubljani na izmenjavi, na spletu krožijo različne informacije. Od tega, da je padel v Ljubljanico, do tega, da so ga živega opazili v Trstu in Milanu. Policija veliko podrobnosti o poteku iskalne akcije ne razkriva, so pa v preteklih dneh povedali, da je v Ljubljano pripotovala tudi njegova družina in da pregledujejo posnetke nadzornih kamer, ki so postavljene po mestu, ter da so ga na nekaterih posnetkih tudi opazili. Policija je Ljubljanico v preteklih dneh že pregledala. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije