Predstavitvena informacija

Oglaševanje

Objavljeno 31. januar 2018 13.36 | Posodobljeno 31. januar 2018 13.36 | Piše: Novice

Prenesite cenik oglasnega prostora za Slovenske novice in ostale izdaje medijske družbe Delo d.o.o., za leto 2016

(za ogled potrebujete program Adobe Reader)

 

 

 

 

"V nove izzive!"

 

Današnji dinamični časi zahtevajo hiter odziv in privlačne komunikacijske rešitve. Vedno smo bili prepričani, da najboljše nastajajo v sodelovanju, zato vas vljudno vabim v našo družbo in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vašo komunikacijo z več kot milijonom slovenskih bralcev, ki nas redno berejo.

 

Paleta Delovih blagovnih znamk, kamor lahko umestimo vaše zgodbe, je bogata. S sodelavci oglasnega trženja smo vam vedno na voljo, ko iščete strokovnega sogovornika, svetovanje in ponujene nove rešitve. Naši tržniki so tisti, ki najbolje poznajo bralce in medije, zato vam bodo svetovali in našli najboljše rešitve in optimalen preplet medijskih kanalov za predstavitev vaše zgodbe, izdelka ali storitve v naših izdajah. 

 

Dragica Grilj,

direktorica trženja

 

 

Kontakti

 

Za vaše želje in vprašanja smo dosegljivi:

● po telefonu – 01 4737 501 

● na e-naslovu –  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

● na internetu - oglasi.delo.si

 

Osebno bodo za vas poskrbeli naši fantje iz oddelka digitalnega trženja:

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., vodja digitalnih projektov (01 4737 525)

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., vodja digitalnih projektov (01 4737 537)

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.vodja digitalnih projektov (01 47 37 536)

 

 

Predstavitev Slovenskih novic: najbolj bran slovenski časnik

 

Doseg: 336.000 bralk in bralcev

Povprečna tiskana naklada: 74.475 izvodov

 

 

Že dve desetletji najbolj priljubljen časopis v Sloveniji. Bralcem prinaša širok nabor vsebin – sočasno informira, pojasnjuje, komentira in ponuja obilo razvedrila. Zgodbe malega človeka iz vsakdanjega okolja so zaščitni znak časopisa, ki je prisoten po vsej Sloveniji ter presega generacijske in tudi regionalne razlike. Slovenske novice so daleč najbolj bran slovenski časnik.

 

 

Posebnosti naših bralcev

 

 

19 % prebivalcev Slovenije, ki so stari med 10 in 49 let, bere Slovenske novice. Slovenske novice bere 11 % slovenskih osnovnošolcev, srednješolcev in študentov. Med bralci je kar 105.000 takih, ki so glavni nakupni člani v gospodinjstvu. Slovenske novice imajo velik doseg med moškimi v starostnem razredu od 36 do 49 let (47.000 bralcev) in v tem segmentu imajo največjo prednost pred drugimi dnevnimi časopisi. 

 

Tematske priloge in sklopi:

  • Ponedeljek: Finale
  • Torek: Ona, Raj doma
  • Sreda: Delo in dom, Bulvar 
  • Četrtek: Turistična tribuna, Polet, Rekord (1x mesečno)
  • Petek: Vikend, Na zdravje 
  • Sobota: Okusi
  • Nedelja: nedeljske Novice

 

 

Portal Slovenskenovice.si - ena največjih in vsebinsko najbogatejših slovenskih spletnih strani

 

Število mesečnih uporabnikov: 470.000

Število prikazov: 26,7 milijona

(podatka za november 2016, vir: MOSS).

 

 

Osrednji novičarski spletni portal slovenskenovice.si odlikujejo zgodbe, ki jih piše vsakodnevno življenje. Obveščajo o vsem, kar zadeva življenje ljudi pri njih doma in v soseščini. Portal objavlja najbolj aktualne novice s preverjenimi podatki, pri čemer je pri nekaterih temah hitrejši od konkurence in postaja čedalje bolj citiran vir tudi pri drugih medijih. Več kot 80 odstotkov novic je lastnih, ustvarjenih iz vrst uredništva spletne in tiskane izdaje Novic. Portal je s prenovo postal še bolj odprt in dostopen bralcem.

 

 

Posebnosti naših uporabnikov:

 

 

Med našimi uporabniki je 51 % moških in 49 % žensk. 74 % jih je odgovornih za nakupe v svojem gospodinjstvu. Bralci so na portalu aktivni in odzivni – vsebine pogosto delijo s prijatelji na družabnih omrežjih in so aktivni prijatelji strani Slovenske novice na Facebooku, ki ima že preko 100.000 sledilcev. Slovenskenovice.si dosegajo 18 % osnovnošolcev, dijakov oz. študentov.

 

 

Več informacij o priložnostih za oglaševanje v medijih družbe Delo d.o.o.