Berite več

Objavljeno 12. november 2017 10.37 | Posodobljeno 05. junij 2019 16.08 | Piše: Novice

Spoštovani naročniki,

v medijski hiši Delo se zavedamo, da so zvesti bralci naše največje bogastvo. Zato namenjamo veliko pozornosti in skrbi ravno vam ter poskušamo ponudbo čim bolj prilagoditi vašim potrebam in željam.
S ponudbo in storitvijo poskušamo biti vedno v koraku s časom, s prilagajanjem razvoju sodobnih interaktivnih tehnologij pa želimo svojo ponudbo tiskanih medijev razširiti še na področje elektronskih. Digitalne platforme nenehno posodabljamo, vsebinsko nadgrajujemo in dodajamo nove, do uporabnikov prijazne možnosti in novosti.
 

Do digitalnih vsebin Slovenskih novic zdaj enostavneje!

Z mislijo na vas smo razvili novo storitev hitro SMS-plačevanje, ki vam omogoča enostaven dostop do zaklenjenih člankov digitalnih Slovenskih novic. Do vtičnika za aktiviranje hitre SMS-kode lahko dostopate na dnu strani oz. na vseh straneh z zaklenjenimi članki.
Za enodnevni dostop do digitalnih Slovenskih novic pošljete na številko 6611 SMS z vsebino: SN1 (1 EUR), za tedenski pa SN7 (4 EUR).
Storitev je na voljo vsem uporabnikom Telekoma in A1. Dostop bo omogočen takoj, ko boste aktivirali kodo. Digitalni izvod lahko uporabniki berete na vseh digitalnih napravah. Za dostop vpišite vaše uporabniško ime na Delovem uporabniškem računu, ki je sestavljeno iz vaše telefonske številke s predpono "gsm_" (primer: gsm_040123456), zadnje prejeto SMS-geslo pa geslo za vstop. Pa brez skrbi, vaš nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
 

Tiskane izdaje


Se želite naročiti na tiskano izdajo?
Izberite med našimi tiskanimi edicijami in se naročite.
Informacije na brezplačni številki 080 11 99ali e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , tehnična podpora naročnikom za digitalne platforme pa na 01 / 4737 616 aliTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .
 

Ponudba Slovenskih novic

Slovenske novice na iPhonu in iPadu
Slovenske novice na androidu
Premijske vsebine Slovenskih novic
E-poštni obveščevalec Slovenskih novic
Spletne čestitke
Velika nagradna igra Terna
Postanite bralec-poročevalec