Predstavitvena informacija

Berite več

Objavljeno 31. januar 2018 13.37 | Posodobljeno 31. januar 2018 13.37 | Piše: Novice

Spoštovani naročniki,

v medijski hiši Delo se zavedamo, da so zvesti bralci naše največje bogastvo. Zato namenjamo veliko pozornosti in skrbi ravno vam ter poskušamo ponudbo čim bolj prilagoditi vašim potrebam in željam.

S ponudbo in storitvijo poskušamo biti vedno v koraku s časom, s prilagajanjem razvoju sodobnih interaktivnih tehnologij pa želimo svojo ponudbo tiskanih medijev razširiti še na področje elektronskih. Digitalne platforme nenehno posodabljamo, vsebinsko nadgrajujemo in dodajamo nove, do uporabnikov prijazne možnosti in novosti.

 

Do digitalnih vsebin Slovenskih novic zdaj enostavneje!

Z mislijo na vas smo razvili novo storitev hitro SMS-plačevanje, ki vam omogoča enostaven dostop do zaklenjenih člankov digitalnih Slovenskih novic. Do vtičnika za aktiviranje hitre SMS-kode lahko dostopate na dnu strani oz. na vseh straneh z zaklenjenimi članki.

Za enodnevni dostop do digitalnih Slovenskih novic pošljete na številko 6611 SMS z vsebino: SN1 (1 EUR), za tedenski pa SN7 (4 EUR).

Storitev je na voljo vsem uporabnikom Telekoma in A1. Dostop bo omogočen takoj, ko boste aktivirali kodo. Digitalni izvod lahko uporabniki berete na vseh digitalnih napravah. Za dostop vpišite vaše uporabniško ime na Delovem uporabniškem računu, ki je sestavljeno iz vaše telefonske številke s predpono "gsm_" (primer: gsm_040123456), zadnje prejeto SMS-geslo pa geslo za vstop. Pa brez skrbi, vaš nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 

Ne pozabite na aplikacijo Desetka!

Aplikacija za pametne telefone Desetka uporabnika vsak dan seznanja z najbolj viralnimi vsebinami tekočega dne, objavljenimi na spletnem portalu Slovenskih novic.

Izbor vsebin v aplikaciji ni uredniški. Gre za vsebine, ki so v trenutku odprtja aplikacije najbolj odmevne na družabnih omrežjih, bralci pa jih najbolj delijo s svojimi prijatelji.

Desetka je prva aplikacija časopisne hiše Delo, ki poleg sistemov iOS (iPhone) in Android podpira tudi Windows Mobile. Brezplačno si jo lahko naložite iz trgovin App Store, Google Play in Windows Store.

Uporabnikom aplikacije je v celoti brezplačno omogočen dostop do desetih najbolj odmevnih in zanimivih člankov, objavljenih na spletnem portalu Slovenskih novic. Za naročnike na enega od digitalnih paketov za mesec ali več pa je dostop do vsebin na aplikaciji Desetka mogoč brez doplačila, saj je vključen v njihov paket.

Za več informacij obiščite www.slovenskenovice.si/desetka.

Berite kjer koli in kadar koli.

 

Tiskane izdaje

Se želite naročiti na tiskano izdajo?

Izberite med našimi tiskanimi edicijami in se naročite.

Informacije na brezplačni številki 080 11 99ali e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , tehnična podpora naročnikom za digitalne platforme pa na 01 / 4737 616 aliTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

 

Ponudba Slovenskih novic

Slovenske novice na iPhonu in iPadu

Slovenske novice na androidu

Premijske vsebine Slovenskih novic

E-poštni obveščevalec Slovenskih novic

Spletne čestitke

Velika nagradna igra Terna

Postanite bralec-poročevalec