​Do digitalnih vsebin Slovenskih novic zdaj enostavneje

Objavljeno 12. november 2017 10.37 | Posodobljeno 17. december 2019 13.04 | Piše: Novice
Bralci Slovenskih novic lahko na digitalnih platformah izbirate:

Hitri dostop do premijskih vsebin preko SMS-sporočila

Z mislijo na hitrost in uporabnost smo razvili storitev "hitro SMS-plačevanje", ki vam omogoča enostaven dostop do zaklenjenih člankov digitalnih Slovenskih novic. Za enodnevni dostop do digitalnih Slovenskih novic pošljete SMS z vsebino: SN1, za tedenski dostop pa SN7 na številko 6611. Prejeto kodo vpišite v obrazec, ki se vam pojavi v premijskih člankih.  Storitev je na voljo vsem uporabnikom operaterjev, ki podpirajo Moneto oz. Valu. Dostop bo omogočen takoj, ko boste aktivirali kodo.

Digitalni izvod lahko uporabniki berete na vseh digitalnih napravah. Če želite dostop na več napravah, se lahko prijavite v Delov uporabniški račun na sledeč način:
  • Vaše uporabniško ime na Delovem uporabniškem računu je sestavljeno iz vaše telefonske številke s predpono "gsm_" (primer: gsm_040123456), ​
  • Zadnje prejeto SMS-geslo je geslo za vstop.

Nakup s karticami, mBills, UPN, Paypalom ...

Postanite registrirani uporabnik Slovenskih novic in svoj uporabniški dostop nadgradite z digipaketom po vaši meri. Izbirate lahko med enodnevnim, tedenskim, mesečnim ali celoletnim dostopom. Postopek je enostaven:
  1. Če še niste naš registrirani uporabnik, se registrirajte.
  2. Ko odprete katerikoli premijski članek, vas bo pozdravila nakupna maska in ponudila nakup digitalnega paketa po vaši meri. Plačate lahko s praktično vsemi sredstvi: od Paypala, kartic, Monete / Valu do starega dobrega UPN naloga.
  3. Po izvedbi plačila boste imeli aktiven dostop. Svoj nivo dostopa, časovnico, račune ipd. lahko spremljate v vašem uporabniškem profilu na naslovu uporabnik.delo.si.
 

Tiskane izdaje ali kombinacija tiska in spleta


Se želite naročiti na tiskano izdajo?
Izberite med našimi tiskanimi edicijami in se naročite na najljubšo. Pregled edicij in cenik sta na voljo v naši e-trafiki na naslovu https://info.delo.si/etrafika/. Informacije dobite na brezplačni številki 080 11 99 ali e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., tehnična podpora naročnikom za digitalne platforme pa na 01 / 4737 616 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Za naše naročnike tiskanih izdaj ponujamo digitalni paket po prav posebno ugodni ceni!
 

Ponudba Slovenskih novic