RAZVAJAMO BRALCE

Terna: S Slovenskimi novicami na sanjsko potovanje

Družina Hrovat je znana kot igralska družina, izkušnje na odru ima kar več njenih članov.
Fotografija: Lepe Ternine nagrade vas še vedno čakajo. Ne pozabite: v primeru dobitka morate to sporočiti še isti dan. 
Odpri galerijo
Lepe Ternine nagrade vas še vedno čakajo. Ne pozabite: v primeru dobitka morate to sporočiti še isti dan. 

RADOMLJE – Pisali smo že o Justinu in Luciji Hrovat iz Radomelj, ki jima je nagradna igra Slovenskih novic Terna podarila eno od treh glavnih nagrad – sanjsko potovanje.To v praksi pomeni, da si lahko pri potovalni agenciji Kompas izbereta katero koli potovanje ali letovanje v vrednosti 1500 evrov. Zadeti tako velik dobitek ni mačji kašelj, zato se je ekipa Slovenskih novic z ekipo Infoneta odpravila k nagrajencema na obisk, da bi v živo preverila, kakšni so njuni občutki in ali sta se že odločila, kako bosta nagrado unovčila.

»Še vedno ne veva,« nam je ob prihodu pred družinsko hišo v Radomljah nasmejana povedala Lucija Hrovat, njen mož pa nam je priznal: »Veste, midva sva bolj zapečkarja.« Ker sta nam že nekaj dni pred slovesno izročitvijo nagrade, ki nas je pripeljala na obisk, zaupala, da se poigravata z idejo, da bi potovanje podarila kateremu od štirih sinov z družinami, da pa ne vesta, kako bi to naredila, da bi bilo za vse prav, smo ju povprašali, kako kaže z načrtom. »Hudi so. Pravijo, da morava nagrado porabiti zase,« sta v smehu razkrila naročnika, ki sta našemu časopisu zvesta, kar ta obstaja.

Glavna nagrada ostaja v igri!

V nagradni igri Terna lahko še vedno zadenete glavno nagrado – stanovanje v Ljubljani. Ali sanjsko lepa čaka prav vas, preverite tako, da z drgnjenjem razkrijete tri enake znakce. Ti se lahko skrivajo pod nalepko v zgornjem desnem kotu naslovnice Slovenskih novic. Poleg stanovanja v Ljubljani Terna letos podarja še kup bogatih nagrad: 1000 evrov gotovine, sanjsko potovanje, 250 evrov v Petrolovih bonih in več praktičnih nagrad. Vse igralce prenovljene Terne prosimo, da kljub navdušenju nad bogatimi nagradami kupon nežno podrgnejo, saj se lahko znakci pod njim sicer izbrišejo. Letos organiziramo tudi vzporedno nagradno igro, v kateri vsi dobitni in nedobitni kuponi sodelujejo v vsakodnevnem žrebanju za Petrol kartice v vrednosti 40 evrov. Nagradna igra bo potekala do 5. avgusta.

Družina Hrovat je znana kot igralska družina, izkušnje na odru ima kar več njenih članov. Vnukinja naših nagrajencev Aja Hrovat celo nastopa v priljubljenem muzikalu Moje pesmi, moje sanje z Boštjanom Romihom. Ponosni stari starši hranijo članek revije Slovenskih novic Suzy, v katerem je bila objavljena njena fotografija, nam pa se je, ko sta nam ga pokazala, utrnila ideja, kam bi lahko odšla na pot. »Kaj pa Cannes, Nica, kjer se zbirajo igralski zvezdniki z vseh koncev sveta?« Nagrajenca pravita, da bosta razmislila, vnuk Maj Hrovat, ki nas je prišel pozdravit med našim obiskom, pa je zagotovil, da se bodo doma zelo trudili, da čudovita dedek in babica nagrade ne bosta prepustila komu drugemu – sanjsko potovanje, ki sta ga prejela, si namreč še kako zaslužita!

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije