RAZVAJAMO BRALCE

S Terno bo tankal

Prijetno presenečenje je v sredo dobil gospod Ivan Mavec mlajši zahvaljujoč Slovenskim novicam oziroma naši nagradni igri Terna ter svoji ženi Ireni.
Fotografija: Ivan Mavec mlajši se je razveselil Petrolovega bona. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
Ivan Mavec mlajši se je razveselil Petrolovega bona. FOTO: Osebni Arhiv

TREBNJE – Kot vsak običajni dan je Ivan Mavec odšel v službo v trebanjski Akripol, okrog 11. ure pa ga je poklicala življenjska sopotnica in mu sporočila veselo novico – na naslovnici Slovenskih novic se je, kot že tolikokrat poprej, namenila preveriti, kaj se skriva pod Terno.

Bolj iz navade kot česa drugega, saj Mavčeva sreče z nagradnimi igrami nista imela. A tokrat je bilo drugače. Prikazali so se trije enaki simboli, ki so oznanjali, da je nagrada njuna. In to ne kakršna koli, temveč Petrolov bon za kar 250 evrov!

Čeprav lahko dobitniki bon porabijo za katero koli stvar, ki jo je mogoče kupiti na Petrolu, se je v prvem trenutku Ivan Mavec odločil za gorivo. Pri hiši so namreč tri vozila in vsa potrebujejo nekaj, kar jih bo poganjalo. Tudi traktor je med njimi, ti pa res pokurijo veliko. Nekaj denarja bo šlo morda tudi za pivo ali dve, saj je takšen dobitek pač treba proslaviti.

Gospod Mavec mlajši, ki najbolj bran slovenski časnik v domač poštni nabiralnik dobiva že več let, obljublja, da bosta z ženo zdaj še bolj navdušeno praskala Terno.

Navsezadnje še vedno na lastnika čaka največja nagrada – stanovanje v Ljubljani. Tudi kar precej evrskih tisočakov še nismo podelili in enega od dveh sanjskih potovanj, vrednega kar 1500 evrov.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije