PAZIJO NASE

Zvezdniki in koronavirus: V maskah in zaščitnih rokavicah (FOTO)

Objavljeno 23. marec 2020 08.23 | Posodobljeno 23. marec 2020 08.01 | Piše: A. J.

Koronavirus ne spreminja le življenja navadnih ljudi, pač pa tudi slavnih. Mnogi med njimi so se še pred novico, da sta okužena Tom Hanks in njegova žena Rita Wilson, ki sta prva zvezdnika, ki sta javno priznala okužbo, zavarovali z maskami in rokavicami.

Z masko ali brez, Joan Collins je vedno elegantna dama. FOTO: Reuters, Profimedia
Za enega najskrajnejših ukrepov se je odločila manekenka Naomi Campbell, ki je po letališču hodila, oblečena v zaščitno obleko ter zakrita z zaščitnimi očali, masko in rokavicami. Posnetek te s koronavirusom zaznamovane oblačilne kombinacije je 49-letnica delila s sledilci na instagramu, ob njem pa zapisala: »Varnost, naslednja stopnja.« Zvezdnica je sicer znana po tem, da se panično boji virusov in bakterij in se je pred njimi ščitila, tudi ko še ni bilo nevarnosti covida-19. Veliko bolj je presenetil legendarni Rocky Sylvester Stallone, ki so ga so ga orokavičenega opazili med nakupovanjem špecerije v trgovini na Beverly
image
Naomi Campbell ničesar ne prepušča naključju. FOTO: Reuters, Profimedia
Hillsu. Da je eleganca nekaj, česar tudi koronavirus ne more uničiti, je dokazala igralka Joan Collins. Hudobnica iz kultne uspešnice Dinastija, ki smo jo spremljali v osemdesetih letih, se je v domači London vrnila, zakrita z elegantno črno zaščitno masko, ki se je ujemala s črno kapo in plaščem. Tako se je 86-letnica zavarovala pred virusom, ne da bi ob tem trpel njen občutek za slog. Z navadno zaščitno masko, kakršne nosijo v bolnišnicah, je v Los Angeles priletel Vincent Cassel. Kljub svoji mladosti se do epidemije koronavirusa odgovorno obnaša tudi Brooklyn Beckham. Sin nogometaša Davida Beckhama in oblikovalke Victorie Beckham, ki je v teh dneh praznoval 21. rojstni dan, se je po razkošnem slavju v veliki Britaniji z dekletom Nicolo Peltz odpravil v ZDA. Na pomembnost nošenja maske sta veliko pred drugimi opozarjali Kim Kardashian (masko je prejela kot sponzorsko darilo) in Gwyneth Paltrow, ki jo je nosila na poti v Pariz.
image
/X17online.com Masko si je za na letališče nadel tudi Vincent Cassel.

image
Gwyneth Paltrow je bila ena prvih zvezdnic, ki so opozorile, da brez maske ne gre več.

image
Tom Hanks in Rita Wilson sta prejšnji teden razkrila, da sta pozitivna na covid-19.
ZVEZDNIKI S
KORONAVIRUSOM
V svetu znanih sta
okužbo prva priznala
Tom Hanks in Rita
Wilson. Oba sta bila
v času, ko so jima jo
odkrili, že dober mesec
v Avstraliji. Tam sta
prišla v stik s številnimi
lokalnimi zvezdami,
Tom pa je bil tudi v
bližini soigralcev iz
biografskega filma o
Elvisu Presleyju, med
katerimi je tudi Maggie
Gyllenhaal.
Deli s prijatelji