PORISANO TELO

Zvezdnice in tetovaže: ko ti postane žal ...

Tri zvezdnice pod drobnogledom.
Fotografija: Ali je Victoria Beckham z odstranitvijo vseh tatujev, mnogi med njimi so bili posvečeni njenemu možu Davidu Beckhamu in njuni ljubezni, želela povedati več, kot je bila pripravljena razkriti javnosti, še danes ostaja skrivnost. Uradna različica slavne bivše spajsice je bila, da je tetovaže prerasla in da te niso več v njenem slogu. Tako je leta 2018 izginil tudi njen najbolj slavni tatu na tilniku, posvečen Davidu, ki je v hebrejskem jeziku sporočal: »Sem njegova in moj ljubljeni je moj.«
Odpri galerijo
Ali je Victoria Beckham z odstranitvijo vseh tatujev, mnogi med njimi so bili posvečeni njenemu možu Davidu Beckhamu in njuni ljubezni, želela povedati več, kot je bila pripravljena razkriti javnosti, še danes ostaja skrivnost. Uradna različica slavne bivše spajsice je bila, da je tetovaže prerasla in da te niso več v njenem slogu. Tako je leta 2018 izginil tudi njen najbolj slavni tatu na tilniku, posvečen Davidu, ki je v hebrejskem jeziku sporočal: »Sem njegova in moj ljubljeni je moj.«

Včasih je veljalo, da je po toči zvoniti prepozno, a vsaj pri tatujih že dolgo ni več tako. Na srečo zvezdnic, ki so si v navalu čustev dale na kožo narisati prav poseben motiv in se jim leta pozneje iz kateregakoli razloga že ni zdel več tako zelo posrečen. Poslikave s posebnim sporočilom si je kar nekaj slavnih dalo izbrisati s kože.

Zelo moraš biti zaljubljen in prepričan, da bo ljubezen trajala večno, da si daš ime svojega izvoljenca vtetovirati na ramo. Prav to je storila igralka <strong>Melanie Griffith</strong>, ko je spoznala seksi Španca <strong>Antonia Banderasa </strong>in se poparčkala z njim. A ljubezen ni trajala večno: po 18 skupnih letih, v katerih se jima je rodila hčerka <strong>Stella</strong>, sta vložila ločitvene papirje. Še preden sta bila leta 2015 uradno ločena, je srček z imenom igralca začel počasi (proces odstranjevanja je dolgotrajen) izginjati z zvezdničine rame.
Zelo moraš biti zaljubljen in prepričan, da bo ljubezen trajala večno, da si daš ime svojega izvoljenca vtetovirati na ramo. Prav to je storila igralka Melanie Griffith, ko je spoznala seksi Španca Antonia Banderasa in se poparčkala z njim. A ljubezen ni trajala večno: po 18 skupnih letih, v katerih se jima je rodila hčerka Stella, sta vložila ločitvene papirje. Še preden sta bila leta 2015 uradno ločena, je srček z imenom igralca začel počasi (proces odstranjevanja je dolgotrajen) izginjati z zvezdničine rame.
<strong>Angelina Jolie</strong> ima levo ramo že leta okrašeno z geografskimi koordinatami rojstnih krajev otrok in Brada Pitta. Pred tem je imela na istem mestu vtetoviranega zmaja, nad njim pa ime in priimek drugega moža <strong>Billyja Boba Thorntona</strong>, s katerim sta tik pred razhodom nameravala skupaj posvojiti otroka. Junija 2002 sta se razšla, leto zatem pa sta bila že uradno ločena. Angelina je medtem sama posvojila prvega otroka, <strong>Maddoxa</strong>.
Angelina Jolie ima levo ramo že leta okrašeno z geografskimi koordinatami rojstnih krajev otrok in Brada Pitta. Pred tem je imela na istem mestu vtetoviranega zmaja, nad njim pa ime in priimek drugega moža Billyja Boba Thorntona, s katerim sta tik pred razhodom nameravala skupaj posvojiti otroka. Junija 2002 sta se razšla, leto zatem pa sta bila že uradno ločena. Angelina je medtem sama posvojila prvega otroka, Maddoxa.

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas