V ZVEZDAH

Leto ustvarjalnosti in uspeha za Gojca

Objavljeno 31. maj 2020 20.22 | Posodobljeno 31. maj 2020 20.58 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Znani v zvezdah.

Igralec Gojmir Lešnjak Gojc.V Ljubljani 17.1.2018 [avtor:Pivk Mavric]
Gojcu v življenju ni bilo prav lahko in za marsikaj se je moral pošteno boriti, premagati svoje omejitve in se prebiti naprej. V karti ima namreč križ, vezan na ascendent, vladarja – to je Merkur, Mars, Sonce, Pluton in Jupiter. Glavni življenjski izzivi se tako vrtijo okoli zdravja, takih in drugačnih izgub in kriz, odločnosti, moči in poguma, s katerimi je premagoval svoje težave. Za borbenost namreč skrbi Mars na ascendentu, ki kaže, da se nikoli ne preda. Neptun, planet umetnosti in igre, je tisti planet v karti, ki mu prinaša uspeh. V hiši zdravja je dobro aspektiran in je del lotosa, aspektne strukture talentov, skupaj s Soncem in Merkurjem, pa še njun dispozitor je.

To pomeni, da se ob vseh, predvsem zdravstvenih zapletih vedno pojavita na koncu upanje in rešitev, da je igralstvo njegova pot in ustvarjalnost adut, s katerim lahko zmaga v še tako zahtevni življenjski igri. Vladar kariere je sicer nestalni in nemirni Uran, kar je značilno za tiste v svobodnih poklicih, ki so odvisni od projektov in jim količina dela niha. Tik ob Luni v levu je, kar po eni strani prinaša stres v vsakdanje življenje, ekscentričnost, veliko potrebo po svobodi, napredno razmišljanje, humanitarno noto in težnjo po boju za človekove pravice in pravično družbo, po drugi pa kaže, da je kariera pomemben del njegovega življenja, da v njej uživa, ga ohranja živega, mu daje samozavest in prepoznavnost. Jupiter in Venera v trigonu sta še en aspekt, ki obljublja srečo, priložnosti in uspeh. Čuva ga pred vsem hudim in poskrbi za srečno ljubezen, saj je Jupiter, planet napredka, tudi vladar partnerske hiše.
image
Rojstna karta Gojmirja Lešnjaka - Gojca

Leto pred njim bo zelo uspešno. Pr. Sonce je pred nekaj leti vstopilo v zemeljskega bika, kar mu prinaša več stabilnosti, boljšo finančno sliko, več rutine in umirjenosti. Letos bo pr. ascendent iz raka prešel v leva, kar pomeni, da bo manj zapečkarski, čustven, vezan na dom in družino, bolj se bo samozavestno usmeril v projekte, ki bodo pokazali njegove talente. Vsa karta sicer kaže, da bo naslednje obdobje ustvarjalno zelo pomembno in uspešno. Pr. Luna, ki je sicer v hiši zdravja in vsakodnevnega dela, se avgusta in oktobra poveže z Venero in Jupitrom, kar ne prinaša le umika zdravstvenih težav, ampak srečo, zadovoljstvo, ljubezen in nove priložnosti.

Ker hkrati tr. Uran kvadrira vrh hiše kariere, pr. Luna pa jeseni Pluton, je jasno, da bodo nekateri projekti odpadli, druge bo odpovedal sam, poslovni preboj pa bo stresen in mu pobral nekaj živcev. A rezultati bodo dobri! Pr. Venera v sekstilu z Uranom, vladarjem kariere, bo še drugo leto poskrbela, da se bodo usule nepotrebne stvari, ki bodo naredile prostor za nov poslovni začetek. Pr. Jupiter v trigonu na pr. ascendent in pr. Merkur na vrh hiše kariere pa, da bo zadovoljen, uspešen, zdrav in se loteval novih podvigov. Ni zanemarljivo niti, da tr. Jupiter in Saturn vstopata v njegovo hišo kariere, kar je znak, da bomo prihodnje leto še veliko slišali o njem in njegovih uspehih.
 
Deli s prijatelji