NESREČA

Znana Slovenka v nesreči, ki bi se lahko tragično končala

Objavljeno 06. februar 2019 18.45 | Posodobljeno 08. februar 2019 11.41 | Piše: T. P.

Nataše Gorenc po nesreči: Na srečo smo bili privezani.

FOTO: Leon Vidic
Osebna trenerka in obraz oddaje The Biggest Loser Slovenija, ki se kmalu vrača na televizijske zaslone, je doživela prometno nesrečo, ki bi se lahko končala tragično. »Se še kar tresem, a na srečo ni nihče utrpel telesnih posledic,« je povedala Nataša. »Jutro se je začelo super, z otroki smo šli od doma pravočasno, takšna je bila tudi vožnja. Potem pa nas je na križišču v Črnučah na polno od zadaj zadel avto. Trk je bil precej hud, saj sta se v drugem avtu sprožili obe zračni blazini,« je pojasnila vidno pretresena.
image
FOTO: Leon Vidic

Kot vsaka zaskrbljena mama je seveda najprej preverila, kako je z otrokoma Tjašo in Jakobom: »Na srečo sta bila privezana, tako da so bile njune prve besede po dogodku: 'Joj, mami, res dobro, da se privezujemo!'« Tudi gospa iz drugega avta in njena hči sta je odnesli brez posledic, s povzročiteljico nesreče pa sta se strinjali, da se da pločevino vedno popraviti, da so le vsi celi in nepoškodovani.
image
Nataša s Tjašo in Jakobom, katerih prve besede po nesreči so bile: Joj, mami, res dobro, da se privezujemo!« FOTO: Mediaspeed

»Na koncu sva se objeli in si zaželeli srečno vnaprej, je pa treba biti previden v prometu, saj vsaka sekunda nepazljivosti lahko spremeni marsikaj,« zaključuje Nataša. 
Deli s prijatelji