LJUBEZEN

Zaljubljeni zvezdniki srečni s povprečneži (FOTO)

Objavljeno 31. maj 2020 16.23 | Posodobljeno 31. maj 2020 16.11 | Piše: A. J., foto Profimedia, Guliver/Getty images, Cover Images, X17

Mnogi zvezdniki si partnerje poiščejo v svojih krogih, saj pogosto verjamejo v nenapisano pravilo, da je za zvezo najbolje, če sta zaljubljenca približno enako priljubljena, slavna in bogata. Tisti redki, ki so ljubezen življenja našli zunaj zvezdniškega sveta, pa s svojimi zgodbami pogosto dokazujejo, da je resnica ravno nasprotna.

Marcia Cross je svojo ljubezensko pravljico začela pisati v objemu borznega posrednika Richarda Jordana.
Začetke njihove ljubezni sta spremljala dvom in šepetanje, da bo v zvezi hitro počilo, a se črnoglede napovedi niso uresničile. Mnoge danes štejemo med najbolj ubrane pare v Hollywoodu, njihove ljubezenske zgodbe pa so tako osupljive, da se zdi, da so bile prav zares sklenjene v nebesih.

Srečanje na fitnesu

Piarovka za znano športno znamko oblačil Jessica Sklar se je ravno vrnila z medenih tednov, ko je v fitnes centru, ki ga je obiskovala, spoznala Jerryja Seinfelda.
image
Everett Collection / Everett / Profimedia Jerry Seinfeld in piarovka Jessica Sklar sta si bila namenjena.

Ljubezni na prvi pogled je sledila njena ločitev, nato pa sprehod pred oltar z zvezdnikom. Poročila sta se za božič leta 1999 in ostajata skupaj vse do danes. Par ima tri otroke, 14-letnega Shepherda, 17-letnega Juliana in 19-letno Sascho.

Prijatelja od prej

Tina Fey je pianista Jeffa Richmonda spoznala, še preden je postala zares slavna, a tudi njen poznejši uspeh ni zamajal trdne zakonske ladje. Richmonda, ki deluje nekoliko sramežljivo, prav nič ne moti, da je ob slavni ženi večinoma v ozadju, kot nje ne moti, da je on za glavo manjši od nje. Od leta 2011 sta poročena, v zakonu pa sta se jima rodili dve hčeri. Zadnja leta Tina moža pogosto vzame za sodelavca pri svojih projektih, sodeloval je tudi v uspešnici 30 Rock.

Ljubezen na prvi pogled

Anne Hathaway je moža, oblikovalca nakita in igralca Adama Shulmana, srečala na filmskem festivalu v Palm Springsu in se v hipu zaljubila vanj. Prijateljici je že takrat šepnila, da bo ta moški nekoč njen mož.
image
- / Stock Budget / Profimedia Anne Hathaway je takoj vedela, da bo oblikovalec nakita Adam Shulman nekoč njen mož.

Par, ki se je poročil leta 2012, ostaja zaljubljen vse do danes. Kljub njenim težavam z neplodnostjo sta dobila dva otroka. Sin Jonathan je prijokal na svet leta 2016, drugorojenec Jack pa novembra lani.

V drugo gre bolje

Res ni čudno, da se je agent za talente, 50-letni Jim Toth, zaljubil v lepo in nadarjeno igralko Reese Witherspoon, a tudi legendarna blondinka s Harvarda mu je ljubezen vračala. Ločena in z dvema otrokoma je svetlolasa lepotica v čednem uslužbencu hiše za iskanje talentov, s katero sodeluje, našla varen pristan. Leta 2011 sta se poročila, septembra 2012 pa se jima je rodil prvi in edini skupni otrok Tennessee James.

Sreča po strtem srcu

Marcia Cross je bila dolgo partnerica 25 let mlajšega igralca Richarda Jordana, ki je leta 1993 umrl zaradi tumorja na možganih. Dolgo si ni opomogla, nato pa se je leta 2004 v trgovini med nakupovanjem zagledala v borznega posrednika Toma Mahoneyja. Dve leti pozneje sta se poročila in zvezdnica je kmalu po poroki z umetno oploditvijo zanosila in tik pred 45. rojstnim dnem rodila dvojčici Eden in Savannah.
 
Deli s prijatelji