ZIMSKO

Zaljubljene v sneg (FOTO)

Zvezdniška zimska idila.
Fotografija: Zaščita pred mrazom

Jadranka Juras jo je s psičko ucvrla na Malo Planino, še prej pa sta se obe primerno zaščitili, da jima mraz ne bi pokvaril izleta. Med sprehodom po dobro uhojenih poteh in sproščanjem ob romantiki narave, ogrnjenima z belim plaščem, jima je hitro postalo toplo pri srcu.
Odpri galerijo
Zaščita pred mrazom Jadranka Juras jo je s psičko ucvrla na Malo Planino, še prej pa sta se obe primerno zaščitili, da jima mraz ne bi pokvaril izleta. Med sprehodom po dobro uhojenih poteh in sproščanjem ob romantiki narave, ogrnjenima z belim plaščem, jima je hitro postalo toplo pri srcu.

»Zapadel je prvi sneg, pobelil sosednji breg,« so verzi uspešnice, ki si jo začnemo požvižgavati vsako sezono, ko nas pozdravijo prve snežinke. Tudi med znanimi Slovenkami je veliko navdušenk nad zimsko idilo, zato izkoristijo vsako priložnost, da zagazijo v snežno belino. Vsaka na svoj način, vsem pa je skupno, da v tem neizmerno uživajo. 

Do kolen
Pokljuka se je v teh dneh spremenila v pravo sibirsko pravljico, kar je doživela voditeljica Jelena Aščić. Zagrizena hribolazka se ne glede na vremenske razmere rada odpravi v višave, še posebno če ji postrežejo s takšno spokojno panoramo.
Do kolen Pokljuka se je v teh dneh spremenila v pravo sibirsko pravljico, kar je doživela voditeljica Jelena Aščić. Zagrizena hribolazka se ne glede na vremenske razmere rada odpravi v višave, še posebno če ji postrežejo s takšno spokojno panoramo.
Umetniško

Zima je kot nalašč za razmišljujočo umetniško dušo, kakršna je Vesna Milek. Med obiskom domače Cerknice jo najbolj presune, da vsakič najde drugačno Cerkniško jezero. Poleti stopa po izsušenem dnu, ki je takšno, kot bi hodila po lunini površini, pozimi pa se zaledenelo površje blešči kot ogledalo snežne kraljice. Tokrat jo je skozi okno ujel sin Aleksander.
Umetniško Zima je kot nalašč za razmišljujočo umetniško dušo, kakršna je Vesna Milek. Med obiskom domače Cerknice jo najbolj presune, da vsakič najde drugačno Cerkniško jezero. Poleti stopa po izsušenem dnu, ki je takšno, kot bi hodila po lunini površini, pozimi pa se zaledenelo površje blešči kot ogledalo snežne kraljice. Tokrat jo je skozi okno ujel sin Aleksander.
Zasnežena plaža

V najbolj vročih mesecih se ob ljubljanski Savi zbirajo kopalci, pozimi pa plažo izkoristijo sankači. Lea Mederal je odlične snežne razmere izkoristila za malce aktivnosti, saj je na sani posadila sinčka, in medtem ko je mamica nabirala kondicijo, je on užival na svojem novem prevoznem sredstvu.
Zasnežena plaža V najbolj vročih mesecih se ob ljubljanski Savi zbirajo kopalci, pozimi pa plažo izkoristijo sankači. Lea Mederal je odlične snežne razmere izkoristila za malce aktivnosti, saj je na sani posadila sinčka, in medtem ko je mamica nabirala kondicijo, je on užival na svojem novem prevoznem sredstvu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije