ZALA IN GAŠPER

Zala in Gašper bi lahko zapravila vse prihranke

Objavljeno 12. maj 2019 18.40 | Posodobljeno 12. maj 2019 19.26 | Piše: Tomaž Mihelič

Zala Kralj in Gašper Šantl izkoristita vsak prosti trenutek za sprehod po peščeni plaži, da bi svojo belo kožo obarvala v poletni odtenek.

Ležanje na plaži, kot sta si ga zamislila Zala in Gašper. FOTO: Instagram
Za nami je prva polovica evrovizijske vročice in slovenska predstavnika sta zelo spodbudno začela svojo misijo. Za Zalo in Gašperjem je že druga vaja in tudi tokrat sta očarala sedmo silo s svojo pravljično ljubezensko zgodbo. V dvorani Expo Tel Aviv je zavladalo čarobno vzdušje, ko sta stopila na oder in se spojila z zvezdnatim ozadjem. Tudi stavnice ju še vedno z zanesljivostjo uvrščajo v finale izbora, čeprav se onadva z napovedmi rezultatov sploh ne obremenjujeta.

Atmosfera v izraelski prestolnici je v znamenju Evrovizije, ki je na to kontroverzno ozemlje zvabila oboževalce in novinarje z vsega sveta. Toplo sonce je spodbudilo tudi našo delegacijo, da odvrže obleke in se zapodi v morje, saj so nastanjeni v neposredni bližini obale. Zala Kralj in Gašper Šantl izkoristita vsak prosti trenutek za sprehod po peščeni plaži, da bi svojo belo kožo obarvala v poletni odtenek.
image
Ležanje na plaži, kot sta si ga zamislila Zala in Gašper. FOTO: Instagram

Bogatita pa tudi svoje znanje o hebrejski kulturi, saj sta si že ogledala Jeruzalem, ki je ta glasbeni spektakel gostil pred natanko dvajsetimi leti. Pretirani varnostni ukrepi naših golobčkov ne ovirajo pri osredotočenju na najpomembnejši nastop v njuni mladi karieri, le zasoljene cene so ju že udarile po denarnici.
image
Njuna koža je vsak dan manj bela. FOTO: Instagram

Še sreča, da nista prišla zapravljat, saj bi hitro ostala brez prihrankov, kajti življenje v Tel Avivu je med najdražjimi na svetu. Stkala sta tudi že nekaj prijateljskih vezi, obetata pa si tudi kakšno odmevno sodelovanje. Ne ravno z Madonno, o kateri vsi tako poželjivo govorijo, in ne domišljata si, da jo bosta spoznala, saj so podrobnosti njenega nastopa v času finalnega glasovanja velika skrivnost. Osredotočena ste predvsem na svoje tri minute, in te bodo, zahvaljujoč naši spremljevalni ekipi, bistveno boljše, kot se je obetalo na začetku.
image
Takole sta se postavila pred prastare jeruzalemske zidove. FOTO: Instagram

Organizatorji so namreč povsem predrugačili njuno ozadje in niso kaj dosti upoštevali želje ter vnaprej poslane zahteve. Toda neomajna slovenska delegacija je vendarle dosegla, da so se kljub muhavosti tamkajšnjih veljakov približali želenemu končnemu rezultatu. Zdaj so na vrsti še zadnji promocijski nastopi, sprehod po rdeči preprogi, nato pa prvi pomembnejši nastop v ponedeljek, ko se bosta predstavila strokovni komisiji, in za tem še v torek, ko ju boste lahko spremljali na drugem programu nacionalne televizije.
Suzy navija iz Tel Aviva!


Mi pa bomo zanju glasno navijali iz tiskovnega središča in dvorane, kjer se bodo evropske države šopirile s tem, kdo bo imel najbolj bliskajočo točko.
 
Deli s prijatelji