V PRIČAKOVANJU

Za rojstni dan bo dobil otroka

Objavljeno 26. februar 2019 19.27 | Posodobljeno 26. februar 2019 19.27 | Piše: A. K.

Bodoči očka Isaac Palma.

Mladi Argentinec Isaac Palma in njegova žena Patricija bosta postala oče in mama. Za glasbenika in njegovo najdražjo bo to prvi otrok, ki bo na svet prijokal v začetku junija.

»Otročka pričakujeva samo dober teden pred Isaacovim rojstnim dnevom in Isaac pravi, da si lepšega darila za rojstni dan zares ne bi mogel zaželeti,« nam izda bodoča mamica, ki nosečnost doživlja brez večjih težav. »Vsako jutro se zahvalim za še en čudovit dan, za vsako brco, ki jo čutim in za ljubezen, ki raste v meni in med nama z Isaacom,« pove ljubeče in nam zaupa, kako je novico, da bo postal oče, sporočila svojemu najdražjemu.

»Povsem mirna sva odšla spat, nato pa sem sanjala, da mi je neka punčka dejala, da moram narediti test nosečnosti. Sanje so bile zelo intenzivne in resnične. Zbudila sem se ob 5.30 zjutraj in nemudoma naredila test. Takoj sta se pokazali dve črtici in stekla sem v spalnico, ne da bi dvakrat pomislila. Dragemu sem novico sporočila povsem v afektu. Močno je spal, stresla sem ga in govorila: Mislim, da sem noseča. Isaac je bil zelo presenečen in še nekaj minut se je zdelo, da ničesar ne razume,« se trenutkov sreče spominja Patricija.

Nekaj časa sta o nosečnosti molčala, nato pa presenetila starše. »Za oboje bo to prvi vnuk ali vnukinja, zato so bili toliko bolj veseli, navdušeni in presenečeni,« pove Patricija in doda, da spola otroka ne vesta in da ga tudi ne želita vedeti. »Pomembno nama je le, da bo otrok prijokal na ta svet zdrav. Zagotovo ga bova zasula z veliko ljubezni.« Ker Isaac prihaja iz velike družine, si tudi sam želi takšno.

»Imam enega brata in tri sestre, zato dobro vem, kako lepo je odraščati v veliki družini. Sam sem tretji po vrsti. Zase si želim, da bi si prav tako ustvaril veliko družino, in še preden se je rodil moj prvi otrok, si njega ali njo že predstavljam kot najstarejšega bratca ali sestrico,« pravi bodoči očka. Oba s Patricijo verjameta, da je starševstvo najpomembnejši in tudi najlepši poklic na svetu.

»Želiva si, da bi znala biti razumna, ljubeča, da bi lahko svojemu otroku v vsaki situaciji pomagala in bila steber skozi težave. Prav tako pa si želiva, da bi nama uspelo otroku privzgojiti svobodno voljo, odločnost, spoštovanje do sočloveka, poštenost, da bi znal izbirati prave poti,« povesta bodoča oče in mama. Patricija ob tem iskreno doda, da se s porodom ne obremenjuje in da je močnejša od strahu pred bolečino misel, da bo postala mati.

»Moje življenje bo dobilo nov smisel. Mama je sreča, mama je radost, veselje in svojemu otroku se bom do zadnjega diha trudila biti vse to in še več.« Tudi Isaac se veseli najpomembnejše vloge v svojem življenju in pravi, da bo ob otroku zagotovo nastala kakšna pesem.

Z Manco sta zmagovalna kombinacija

Sicer pa je Isaac pred kratkim predstavil svoj drugi duet z Manco Špik, ki nosi naslov Po tebi mi diši ljubezen, pesem pa nas bo pospremila v pomlad in resničnostni šov Ljubezen po domače.

»Med nama je bila vedno posebna energija v studiu in na nastopih, zato se je tudi zgodila ta kemija pri skladbi Oba, ki je bila rekordna. Precej nepričakovano je ponoviti isto kombinacijo, sploh po dveh letih, a so ljudje preprosto tako dobro sprejeli najino prvo pesem,« sta o svojem vnovičnem sodelovanju povedala Isaac in Manca.
image
Isaac in Manca sta po velikem hitu Oba posnela nov duet z naslovom Po tebi mi diši ljubezen. Foto Raay Music

»Ta pesem je bila nekaj najlepšega, s čimer sem začel svoje novo glasbeno leto oziroma poglavje,« je Isaac navdušen nad novim projektom, nad katerim je bdel producent Raay, ki je tudi sam oče.

»Ker pričakuje junija, sem mu svetoval, naj v tistem času ne razmišlja o nastopih. Rekel sem mu tudi, da si ne želim, da bi zamudil rojstvo svojega prvega otroka, ker je to nekaj najlepšega na svetu,« nam je povedal Raay in v smehu dodal, da imata zdaj Manca in Isaac poleg glasbe še veliko drugih skupnih stvari.
»Želim si
ustvariti veliko
družino.«


»Debatirata lahko o previjanju, plenicah, neprespanih nočeh in še marsičem lepem,« še pove Raay, navdušenja nad tem, da bo kmalu postal očka, pa ne more skriti niti Manca.

»Ko mi je Isaac zaupal veselo novičko, sem bila tako vesela, da so mi vse dlake stopile pokonci! Bila sva sredi koncerta v Velenju in res sem bila zelo ganjena. Vem, da bo Isaac zelo ljubeč in topel očka, to mu piše v očeh! Patricija pa je rojena mamica, skrbna, organizirana, predana in zelo čustvena. Njun otrok se bo rodil v čudovito družino, polno topline, ljubezni in vsega lepega. Isaac je zelo globoka in iskrena oseba, z najodgovornejšo vlogo pa bo svojo dušo še poglobil, kar mu bo nedvomno pomagalo tudi na odru, da bo še bolj zablestel.«
 
Deli s prijatelji