TADEJ IN URŠKA

Za poroko nimata časa

Zaljubljena Tadej Pogačar in Urška Žigart.
Fotografija: Tadej in njegova Urška v kratkem prihajata v Slovenijo, kjer bo on nastopil na dirki, domači pa se veselijo nekaj skupnih trenutkov.
Odpri galerijo
Tadej in njegova Urška v kratkem prihajata v Slovenijo, kjer bo on nastopil na dirki, domači pa se veselijo nekaj skupnih trenutkov.

Kolesarski šampion Tadej Pogačar je nenehno na treningih in tekmah. Iz praktičnih razlogov sta si z izvoljenko Urško Žigart, ki je prav tako kolesarka in tekmuje za avstralsko ekipo, pred dvema letoma za začasni dom izbrala Monako, kajti z bližnjega letališča v Nici je precej lažje potovati po svetu na tekme. Da se vsaj malo vidita, Urška pogosto Tadeja spremlja na treninge.

Zaljubljenca še posebno cenita skupne trenutke, ki jih lahko preživita drug z drugim. Za zdaj sta tako zaposlena, da še na počitnice ne moreta misliti, kaj šele na kaj drugega. Seveda Tadej, ki obožuje svojo Urško, razmišlja tudi o poroki. Vendar zanjo ni časa. Niti za zaroko. Ji je pa navrgel, da ji bo enkrat v spanju pomeril prst, da bo kupil ravno pravšnji prstan.

Zaljubljenca se veselita obiska Slovenije. Domače bosta videla v kratkem, ko se bo zmagovalec dirke po Franciji udeležil tudi dirke po Sloveniji.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije