EKSKLUZIVNO

Vznemirljivo srečanje z Burakom: »Že dolgo nisem bil tako sproščen!«

Pred njegovim prihodom v Slovenijo je vznemirjenje iz dneva v dan naraščalo, vrhunec pa je doseglo, ko je stopil na naša tla. 
Fotografija: Brez brade si ga sploh ne znamo več predstavljati.
Odpri galerijo
Brez brade si ga sploh ne znamo več predstavljati.

Najbolj goreče oboževalke so ga pričakale na letališču, ena izmed njih je od šoka ob pogledu na lepega igralca celo izgubila zavest. Nasmeh Buraka Özçivita ima očitno neznansko moč, saj žensko razoroži v sekundi. Čeprav je v domovini velik zvezdnik in se je tudi pri nas vsa organizacija, povezana z njim in njegovim prihodom, odvijala na nivoju hollywoodskega zvezdnika, na štiri oči ne daje takšnega vtisa.

Tako sem ga doživela jaz. Ko sem prijateljicam in znankam zaupala, da se bova srečala in opravila intervju, so v evforiji vzklikale, kakšno srečo imam in kaj vse bi dale, da bi lahko bile na mojem mestu. Njegov lik Kemala mi je znan, a tega, da ga obkroža toliko ljudi, ki skrbijo za to in ono, brez katerih ne zapusti hotelske sobe in brez dogovora z njimi ne spregovori niti besede, si nisem predstavljala niti v sanjah.

Na intervju je zamujal. Medtem ko so organizatorji letali sem ter tja in zanj pripravljali prostor, v katerem so morale biti sveže rože in majhne stekleničke vode z majhnimi kozarci, se je Burak zadrževal v svoji sobi Grand hotela Union. Ponj so se v tretje nadstropje odpravili varnostniki. Minuto pozneje je izstopil iz dvigala. Resen in zadržan, a lep in postaven.

Takšen, kot je na fotografijah. Pravzaprav lepši. V prostor, kjer se je vse skupaj odvijalo, nisem smela vstopiti, dokler ni bil pripravljen. V mislih sem zavijala z očmi, češ, kakšno zvezdniško obnašanje, čez nekaj trenutkov pa sem spoznala, da sam z vsem skupaj nima veliko opraviti in da ves protokol prepušča drugim.
Snidenje je bilo napeto do trenutka, ko so se njegovi ljudje umaknili. Nato je pogovor tekel v sproščenem vzdušju.
Snidenje je bilo napeto do trenutka, ko so se njegovi ljudje umaknili. Nato je pogovor tekel v sproščenem vzdušju.

Ljudem, ki ti dihajo za ovratnik, ves čas pogledujejo na uro, te opozarjajo, da imaš samo še minuto ali dve časa in da se mora intervju kmalu zaključiti, saj ga bodo kmalu strpali v avto in ga odpeljali na lokacijo, kjer nanj čaka na tisoče vreščečih in nestrpnih oboževalk.

Več preberite v aktualni številki revije Suzy.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije