MODERNA

Vstopila je v dobo robotov

Modernizirana Zvezdana Mlakar.
Fotografija: Zvezdana je pred kratkim v oddaji piarovke in mendžerke Andreje Jernejčič odstrla svoje življenje na odru in zasebno, ki je z novim pomočnikom obogateno z veliko več prostimi trenutki.
Odpri galerijo
Zvezdana je pred kratkim v oddaji piarovke in mendžerke Andreje Jernejčič odstrla svoje življenje na odru in zasebno, ki je z novim pomočnikom obogateno z veliko več prostimi trenutki.

Zvezdana Mlakar ni bila nikoli naklonjena sodobnim napravam. Ko ji je takrat še bodoči mož ob trimesečnici zveze podaril pomivalni stroj, ni bila vesela. »Zelo mi gre na živce, če moram brati navodila,« je priznala, ko so jo povabili, da bi predstavljala robotske sesalce.

...
...

Nadvse se je upirala preizkušanju najnovejšega modela, a si je na srečo premislila, saj je kmalu postala njegova oboževalka in ga ljubkovalno kliče 'rompompom'. »Do zdaj niti peči na tipke nisem marala, kaj šele kaj bolj modernega. Ampak ko sem po božični zabavi ugotovila, kako super je, da mi ni treba čistiti, saj je zjutraj robotek vse presesal, sem spoznala, da si z novo tehnologijo lahko zelo olajšam življenje. Tako je pameten, da ga vsa družina z zanimanjem opazuje, ko sesa ob stopnicah, a se ne prevrne!« pravi Zvezdana, ki ima na stopnice boleče spomine.


Pred leti je namreč padla po njih, in to prav zaradi sesalca, saj se je zapletla v kabel. »Zdaj ni kablov, ni prahu, ni težav … Tako sem navdušena nad roboti, da bi si rada hitro omislila še kakšnega za pomivanje oken!«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije