HILDA PREMIK PRAZNUJE

Vse najboljše, manekenka!

Na vse skupaj gleda s humorjem.
Fotografija: Dragi Hildi ob tej priložnosti želimo vse dobro in se veselimo novih fotografskih podvigov, ki jih bosta zasnovali z vnukinjo Uršo.
Odpri galerijo
Dragi Hildi ob tej priložnosti želimo vse dobro in se veselimo novih fotografskih podvigov, ki jih bosta zasnovali z vnukinjo Uršo.

Najbolj nevsakdanja babica, nekdanja učiteljica in mojstrica v reševanju križank ima veliko razlogov za slavje, natanko 87. Toliko je bilo tudi svečk na njeni torti, ki jih je kljub častitljivi starosti zlahka upihnila. Gospo Hildo Premik smo prvič spoznali po zaslugi njene vnukinje in odlične fotografinje Urše Premik, ki jo je upodobila v svojih modnih zgodbah, pozneje pa je zaradi izvirnega projekta pristala celo na spletni strani slavne revije Vogue. Tako je tudi uradno postala najstarejša slovenska manekenka, česar kot nekdaj stroga učiteljica nikoli ni pričakovala. Vendar na vse skupaj gleda s humorjem in se, če je le priložnost, potrudi, da bi izvabila smeh. Tudi presenečenju, ko se je brez njene vednosti zbrala vsa družina in ji zapela ’vse najboljše’, se je poskočna Hilda hitro pridružila in čestitala še sama sebi. Ko bi se vsaj lahko nalezli njene energije!

babi hilda premik
babi hilda premik

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije