NOVA OKUPACIJA

Vid Kavtičnik navdušuje: Lovi Dončića, Rogliča in Pogačarja

Še preden je lani končal 21-letno profesionalno športno kariero, je eden najboljših rokometašev svoje generacije zagnal podkast Šport 1 na 1 z Vidom Kavtičnikom.
Fotografija: Z Goranom Dragićem sta se ujela tako dobro, da sta posnela še bonus podkast.
Odpri galerijo
Z Goranom Dragićem sta se ujela tako dobro, da sta posnela še bonus podkast.

Sedemintridesetletnik v njem gosti druge šampione, v 20 epizodah so z njim že klepetali tudi Goran Dragić, Petra Majdič, Boštjan Nachbar, Ilka Štuhec, Filip Flisar, Zmago Sagadin, Jure Košir ... Kot najboljšo ocenjuje aktualno epizodo z mlado smučarko Andrejo Slokar.

Ker je Slovenija dežela šampionov, mu sogovornikov še zlepa ne bo zmanjkalo. »Dobro bi se bilo pogovarjati tudi z Luko Dončićem, ki je tudi kot osebnost zelo zanimiv. Ali s Primožem Rogličem in Tadejem Pogačarjem. Od vrhunskih kolesarjev smo že gostili Luko Mezgeca in Mateja Mohoriča, bi se bilo pa zanimivo srečati še vsaj z enim od njiju, ki sta čisto na vrhu. Ker sem dolga leta živel v Franciji, vem, kaj Francozom pomeni Tour de France. Res niso bili veseli, ko sta bila na vrhu dva Slovenca. Bilo jim je pod častjo, hkrati pa nihče ne more verjeti, kako lahko iz tako male države prihaja toliko odličnih športnikov.«

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas