NA MAMINI POROKI

Veselje pri bratih Piletič (FOTO)

Stvari pri tej družini pač ne gredo po običajnem protokolu, kar je pravilno, saj je življenje nepredvidljivo.
Fotografija: Takole je mama Ines sinova pospremila na pomembnem nastopu na njuni prvi EMI, kjer sta veljala za velika favorita.

 
Odpri galerijo
Takole je mama Ines sinova pospremila na pomembnem nastopu na njuni prvi EMI, kjer sta veljala za velika favorita.  

Najprej je v zakonski stan skočil najmlajši član, potem mama, zdaj pa sta na vrsti še starejša brata Piletič. Stvari pri tej družini pač ne gredo po običajnem protokolu, kar je pravilno, saj je življenje nepredvidljivo, in ko že misliš, da si zapečatil svojo usodo, te čaka naslednje poglavje.

BQL sta se posladkala s torto, ki sta jo razrezala njuna mama in njen mož.
BQL sta se posladkala s torto, ki sta jo razrezala njuna mama in njen mož.

O tem nam bi lahko marsikaj povedala Rok in Anej iz dueta BQL, ki sta po ločitvi staršev mamo pospremila v nov zakon. Ines je sinova vselej spremljala iz prvih vrst pri pomembnih nastopih, zdaj pa sta ji slavna Korošca vrnila s podporo njeni odločitvi, ko je stopila na skupno pot z možem Janijem Vajkslerjem. Slavje je bilo polno čustev in veselja, zakonca pa sta bila videti kot dva zaljubljena najstnika.

Ines in Jani sta polna ljubezni stopila v nov zakon.
Ines in Jani sta polna ljubezni stopila v nov zakon.

Pojoča brata tega sicer nista obešala na veliki zvon, sta si pa nabrala dovolj izkušenj, da bi lahko zdaj končno organizirali še poroko simpatičnega Aneja, o kateri se zadnje mesece govori vedno glasneje.

 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas