ANJA STRAJNAR

Verjame v notranji ogenj

Navdih Anje Strajnar.
Fotografija: Anja verjame, da je vsak človek nekaj posebnega, a da družabna omrežja to zakrivajo.
Odpri galerijo
Anja verjame, da je vsak človek nekaj posebnega, a da družabna omrežja to zakrivajo.

Pevko Anjo Strajnar poznamo po vlogah v številnih priljubljenih muzikalih, na primer v Mamma Mii in Madagaskarju, pa tudi kot solistko, ki je med drugim nastopala ob boku Big Banda RTV Slovenija.


V teh dneh se pevka veseli izida singla z naslovom Notranji kres. Gre za skladbo o ženski, ki je neopažena, na neki način celo prezrta v družbi, a notranje bogata, z izjemnim doživljanjem sveta okoli sebe. Besedilo je ustvarila v poletnih mesecih, ko je tudi v resnici velikokrat sedela ob ognju. Tam je dobila idejo o notranjem ognju, ki nam daje moč tudi takrat, ko utihnejo glasovi in misli drugih. »Vsi, ki so navidezno le del povprečnega vsakdana, ampak v njih tli veliko bogatejši svet, se zdaj skrivajo za vsemi temi 'maskami'. Vsak od nas je navznoter bogat – v vsebinah, ki jih nosi s seboj. Notranja moč je nenadomestljiva.

Dandanes delujemo zelo navzven, iščemo moč zunaj sebe, a v resnici jo lahko najdemo zgolj in samo v sebi,« meni Anja, ki je prepričana, da so družabna omrežja tista, ki delajo povprečneže iz nas.
 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas