KARMIČNI ODNOSI

Usodni da ali ojoj, 'bejž' stran?!

Zagotovo ste že slišali, da določeni odnosi izvirajo iz naših prejšnjih življenj. Pravimo, da so karmični. Običajno karmo povezujemo z nečim slabim in nas ob njej kar malo zmrazi. Zato se pogosto pojavi vprašanje: »Ojoj, karmični odnos, naj zbežim stran?«
Fotografija: Vsak odnos nam prinaša svoj nauk. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Vsak odnos nam prinaša svoj nauk. FOTO: Getty Images

Duhovna numerologija uči, da nam karma daje možnost, da se spremenimo na nivoju duše. Karma ni kazen, z njo se učimo lastne dragocenosti. Ko si postanemo dragoceni, ne dopustimo, da kdo z nami slabo ravna. Vsak odnos je dogovor dveh duš. V primerih, ko sta se duši domenili, da si ne bosta dali izbire izogibanja karmi, se ta najpogosteje pojavi v obliki težavnega odnosa med starši in otroki. Si predstavljate, da bi pri dveh letih dejali: »Mami, med nama je preveč karme, jaz pakiram.«
Vedno imamo izbiro, kako bomo delovali znotraj odnosa. V karmičnem odnosu pa se zdi, da nam je ta izbira odvzeta. Druga oseba lahko izjemno dobro manipulira z nami in nas vrti okoli prsta, morda je agresivna in se je bojimo, morda gre za nemogočo ljubezen itd. Beg pred takim odnosom se zdi najbolj modra odločitev, a to nam niti ne pade na pamet. Namen karmičnega odnosa je uravnovešanje energije med dvema dušama, ki je v močnem neskladju, zato je nihanje iz ene skrajnosti v drugo normalen pojav. Največji izziv je odkorakati od osebe, brez katere se zdi, da ne moremo živeti. Kadarkoli se zdi, da brez nekoga ne morete dihati, gre za nezdrav odnos, ki pije vašo življenjsko energijo. Rešitev ni beg pred karmo, ampak zdravo postavljanje meja in dobra izbira oseb, ki jih spustite v svojo intimo. Vse, prav vse, se začne z zdravo ljubeznijo do sebe.
Ujemanje
Pravijo, da je ljubezen slepa. Numerologija, veda o številih, nam jo pomaga razumeti.
Število duše 1
Navdihuje vas močna osebnost, saj ne veste, kaj bi počeli z mlačnimi ljudmi. Ko ste preobremenjeni, vam ljudje, ki mečkajo, so neodločni in počasni, še dodatno izpijejo energijo in vam gredo lahko na živce. Ste močan individualist, zato si vas partner stežka podredi, razen če sami pozabite, kako mogočni in dragoceni ste.
Potrebujete:
Ob sebi potrebujete močno osebo. Seveda prija biti v družbi vodljivih in bolj sramežljivih oseb, a s tem ugodite le potrebi po potrjevanju. Za pravo zrelost potrebujete sebi enakovredno osebo.
Dobra kombinacija: 8, 5, 3
Število duše 2
Radi ste v družbi. Niste pristaš nenadnih odločitev, zato vam očitajo neodločnost in omahovanje. Radi ustrežete osebi, ki jo ljubite, posledično lahko sebe popolnoma podredite. Redkobesedne osebe vas begajo. Njihovo tišino si najpogosteje razlagate kot neodobravanje. Ste prijazni in potrpežljivi, zato se učite postaviti se zase.
...
...

Potrebujete:
Ob sebi potrebujete razumevajočo in občutljivo osebo, ki uživa v vaši družbi. Resnično razumete, kaj pomeni deliti življenje še z nekom.
Dobra kombinacija: 3, 6, 9
Število duše 3
Ste umetniška dušica, ki močno doživlja občutke. Svoje ljube radi osrečite. Tako se počutite notranje izpolnjeni. Zelo radi izkažete pozornost na barvit način. Vaš notranji otrok je zelo prisoten, zato vam morda očitajo, da ste otročji. Namesto, da sebe ukalupljate, raje odpirajte srca svoji okolici. Izbirajte pozitivne ljudi.
Potrebujete:
Ob sebi potrebujete čustveno zrelo osebo, da jo nekoliko zmehčate, hkrati pa potešite svojo čustvenost.
Dobra kombinacija: 2, 6, 9
Število duše 4
Ste zanesljiva oseba, ki potrebuje občutek varnosti. Svoje drage bi zaščitili s svojim življenjem. Okolica vam včasih očita trmo ter željo po nadzoru. Pazite, da vaše izbire ne temeljijo na praktičnosti namesto na čustvih. Ste oseba, ki ne ljubi pretirane drame, zato čustveno izsiljevanje na vas ne deluje.
Potrebujete:
Ob sebi potrebujete zanesljivo in umirjeno osebo. Varnost namreč najdete v določeni meri rutine. Izogibajte se pustolovskim osebam, saj vas bo strah izgube.
Dobra kombinacija: 4, 7, 8
Število duše 5
Izogibajte se monotonim odnosom, saj niste radi pri miru. Privlači vas eksotično, zato ni nič nenavadnega, če vas privlačijo osebe drugih kultur ali iz tujine. Drugačnosti ne obsojate, ampak vam je zanimiva. V vaši družbi bi se težko počutili ujeto. Ne dovolite, da bi vas 'ujeli' ali obsojali drugi.
Potrebujete:
Ob sebi potrebujete nekoga, ki vam lahko da potrebno svobodo in strast. Izogibajte se osebam, ki bi vas najraje imele vedno ob sebi, saj bi to postopoma ustvarilo občutek ječe.
Dobra kombinacija: 1, 8, 3
Število duše 6
Na prvo mesto postavljate družino in dom. Znate dodati čarobnost. Svoje ljube radi zasipate s pozornostjo, ki za nekatere lahko postopoma postane moteča. Ljudje smo si pač različni. Verjamete v pravljičnost ljubezni in ste lahko zahteven partner. Težko je dosegati filmske prizore v vsakdanjih obveznostih. Znate sprejeti naklonjenost?
Potrebujete:
Ob sebi potrebujete čustveno dostopno osebo. Izogibajte se osebam, ki rade manipulirajo ali so nagnjene k čustveni drami – saj lahko tudi sami podležete.
Dobra kombinacija: 2, 3, 9
Število duše 7
Najbolj cenite resnico, zato laži ne pozabite. Ko nekdo izgubi vaše zaupanje, je odnosa konec; pa če se poslovita ali ne. Ne boste si mazali rok oziroma srca s prevaranti. Privlačijo vas mistične ali duhovno zrele osebe. Očitajo vam, da ste premalo čustveni ali da vse preveč resno jemljete. Ko ste prizadeti, vam pomagata odmik in tišina.
Potrebujete:
Ob sebi potrebujete nekoga, ki razume vaš osebni prostor in potrebo po času samo zase. Ko ste prizadeti, potrebujete odmik.
Dobra kombinacija: 4, 8
Število duše 8
Privlačijo vas uspešne osebe. Ob sebi bi vam prijalo imeti partnerja, po katerem bi vzdihovali vsi okoli vas. Lahko vam očitajo preračunljivost. Niste oseba, ki bi sprejemala ukaze, zato vas partner (drage dame), ki bi prišel domov, se zvrnil na kavč, od vas pa pričakoval, da je kosilo skuhano in nogavice zakrpane, ne bi osrečil.
Potrebujete:
Ob sebi potrebujete dobro organizirano in močno osebo, saj se vam le takšna lahko postavila po robu. Dolgoročno gledano: ubogljive osebe izgubijo svoj čar, kajne?
Dobra kombinacija: 1, 5
Število duše 9
Hrepenite po tem, da bi pomagali svetu. Ste sočutni do lačnih v Afriki, do sosede – ne pa tudi do svojih najbližjih. Seveda jim ni tako hudo kot najbolj ogroženim na svetu. Vaša dobrota pritegne osebe, ki bi jo želele izkoriščati. Radi posplošujete in včasih posebne osebe pred nosom ne opazite, ker jo iščete čez cesto.
Potrebujete:
Ob sebi potrebujete čustveno močno osebo, ki ne bo primerjala vaše naklonjenosti do nje z naklonjenostjo do oseb v stiski. Pazite se ljubosumnosti.
Dobra kombinacija: 3, 6, 9
Vsak odnos nam prinaša svoj nauk. Če bi se vedno popolnoma dopolnjevali, kot sestavljanka, bi preskočili marsikatero dragoceno izkušnjo. Ne moremo izbirati, v koga se zaljubimo. Izbiramo pa svoje prijatelje in partnerje. Pravico se imate oddaljiti od oseb, ki vas izkoriščajo ali so kakorkoli do vas agresivne. Izbirajte osebe, ob katerih cvetite in bodite oseba, ob katerih svet v vaši bližini dehti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije