TOMI IN TARA

Tomi jo je lepo privil k sebi

Lani sta se razšla, a ohranjata lep odnos.
Fotografija: Kdo je rekel, da nekdanji zaljubljenci ne morejo ostati prijatelji?! FOTO: arhiv Suzy
Odpri galerijo
Kdo je rekel, da nekdanji zaljubljenci ne morejo ostati prijatelji?! FOTO: arhiv Suzy

Prav navdihujoče je gledati nekdanje pare, ki brez zamer gradijo nadaljnji odnos. Tara Zupančič in Tomi Meglič sta se lani sicer razšla, vendar ohranila iskreno prijateljstvo, zato ju lahko v javnosti še naprej videvamo v dvoje. Ona je sicer zaljubljena v njegovega glasbenega kolega Matevža Šaleharja - Hama, a očitno se pevec in kitarist skupine Tribute 2 Love ne navdušuje nad prireditvami. Prav tako pa ne goji ljubosumja in pušča svobodo svoji dragi, kar je za vzor vsem bodočim ločencem.

S sproščenim objemom jo je pevec lepo privil k sebi in nam pokazal sveže lakirane nohte, ki so črni odtenek zamenjali za svežo, poletno lesketajočo se srebrnino.

Ona pa nam je z brezskrbnim nasmeškom dala vedeti, da je trenutno v čudovitem obdobju, saj ima novo ljubezen in staro voditeljsko službo. Visoko noseča voditeljica oddaje POP IN Ota Širca Roš se je namreč za eno leto poslovila, v njene čevlje pa je znova stopila simpatična Tara, ki bo pripravljala novice iz sveta slavnih. Ob tem, pravi, jo preveva pozitivni adrenalin.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije