VRTNARKA

To so skrite strasti Ljubice Mlinar

Vrtnarka na kolesu.
Fotografija: Ljubica obožuje kolesarjenje in delo na vrtu.
Odpri galerijo
Ljubica obožuje kolesarjenje in delo na vrtu.

Ljubica Mlinar je odlična voditeljica, urejena od glave do peta. Ko pa se ugasnejo kamere, jo boste največkrat videli v športnih oblačilih. »Rada sem aktivna. Kot otrok sem dolga leta plesala, zdaj pa obožujem kolesarjenje.

Prava meditacija je zgodnje jutranje kolesarjenje v službo. Ulice so prazne, velikokrat ne vozijo niti avtomobili. V službo se s kolesom vozim vse leto, tudi jeseni in pozimi, ko je zunaj mrzlo. Takrat si nadenem kapo in rokavice, pa mi mraz ne pride do živega,« pravi.

Obožuje sprehode v naravi, teče, obiskuje vadbe, tudi doma ni skoraj nikoli pri miru. Vsako stvar si poskuša narediti čim bolj prijetno, tako še med likanjem posluša glasbo, tako je tudi to zoprno opravilo prijetnejše. Ko pa potrebuje čas zase, gre na svoj vrt. »Pravzaprav je vrtiček, velik je dobrih 25 kvadratnih metrov, vendar na njem pridelam vse živo, kar potem porabim v domači kuhinji. Od radiča, ohrovta, domače solate, paradižnika, bučk do fižola in graha,« nam pove, zadovoljna z obilnim letošnjim pridelkom.

 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas