DUHOVNI VODNIKI

Test: katerega nadangela potrebujete

Objavljeno 31. december 2019 08.30 | Posodobljeno 31. december 2019 09.54 | Piše: U. J.

Bi se radi povezali z angeli, a niste prepričani, na katerega se obrniti? Ne veste, kateri vam lahko najbolj pomaga?

FOTO: Guliver/Getty images
Nadangeli so med najmočnejšimi duhovnimi vodniki, kI jih lahko zaprosite za pomoč višje sile. Še posebno vam lahko pomagajo, ko se vam zdi, da vam vse uhaja izpod nadzora. Ne glede na to, ali potrebujete pomoč v ljubezenskem življenju, jasnost in vpogled v določeno dilemo ali iščete podporo, so angeli vedno tu, da vam pomagajo.

Kako se počutite večino časa?

a) Pogosto sem močno pod stresom.
b) Preveč dela imam s tem, da skrbim za druge, da bi sam zbolel.
c) Kar v redu, se mi zdi.
d) Kot bojevnik, fit in vedno pripravljen.
e) Nenehno se borim s prehladi in izčrpanostjo.

Kaj počnete v prostem času?

a) Berem.
b) Kuham.
c) Potujem.
d) Če se le da, kaj ekstremnega, skačem s padalom ali podobno.
e) Delujem kot prostovoljec za tiste, ki potrebujejo pomoč.

Kakšen je vaš ljubezenski odnos?

a) Imava vzpone in padce.
b) Mislim, da sva pravzaprav škodljiva drug za drugega.
c) V tem trenutku nama kar gre.
d) Čudovit! Nedvomno sva duši dvojčici.
e) Nimam časa za ljubezen.

Če ima vaša najboljša prijateljica težavo …

a) … ji rečem, da imam dovolj svojih težav.
b) … jo močno objamem.
c) … poskušam rešiti težavo namesto nje.
d) … ji poskušam prikazati vse pozitivne in negativne plati, da jo sama razreši.
e) … grem k njej na obisk, če le nimam preveč obveznosti.

Kakšen bi bil vaš idealen dom?

a) Nenehno na poti! Nerad sem predolgo na enem mestu.
b) Ni pomembno, da bi bil le blizu prijateljev in družinskih članov.
c) Stanovanje v mestu.
d) Nekje na deželi, morda celo v gozdu, da bi bilo to moje tiho svetišče, kjer si lahko oddahnem in zadiham.
e) Preprost. Če ima le štiri stene in streho nad glavo, bom zadovoljen.

Kako se odzovete na težave v službi?

a) Zaradi njih sem močno pod stresom.
b) Pošljem uradno pritožbo v kadrovsko službo.
c) Tiho sem.
d) Vse razrešim, saj sem vendar šef oddelka!
e) Dam odpoved in takoj odidem.

REZULTATI

Največ odgovorov A:
Nadangel Rafael je zadolžen za zdravljenje celotne Zemlje. On je tisti, ki ga moramo poklicati, ko potrebujemo pomoč pri okrevanju, bodisi fizičnem ali čustvenem. Navdušil vas bo z idejami in vam pomagal, da si povrnete energijo in napolnite baterije. Kadarkoli ga prosite za pomoč, vas Rafael obdaja in neguje s smaragdno svetlobo svojega svetniškega sija, saj je zelena barva zdravljenja. Številni jasnovidci pravijo, da so ob njegovi navzočnosti v zraku videli zelene iskrice. Pomaga tudi pri težavah z ljubeznijo, proti žalosti in v stresnih družinskih odnosih, zato je dovolj, da v primeru čustvenega spopada z nekom preprosto izrečete (ali pomislite na) njegovo ime in ga prosite, naj vam stoji ob strani. Rafael je tudi nadangel potovanj. Že na letališču ga lahko prosite, naj pazi na vašo prtljago, letalo in potni list. Rafael in drugi angeli popotniki vas lahko usmerijo, ko se izgubite, vam poči pnevmatika ali ko se vam zdi, da bo vašemu avtu zmanjkalo goriva ali nujno potrebujete parkirni prostor. Idealen je za lajšanje stresa, vendar se mu ne pozabite zahvaliti za pomoč.

Največ odgovorov B:
Nadangel Čamuel je angel čiste ljubezni in eno najbolj ljubečih nebesnih bitij, kar jih lahko prosite za pomoč. Dvignil vas bo iz globin žalosti in razrešil karkoli, povezano z odnosi. Lahko vam celo pomaga najti sorodno dušo! Je angel, ki omogoča, da razvijete močne, vseživljenjske vezi z drugimi. Ko ga pokličete, boste v trebuhu začutili metuljčke, saj deluje hitro in učinkovito. Če pride do prekinitve odnosa (naj bo v službi, družini ali ljubezni), vam bo dal smernice in podporo. Ljudje, ki ga kličejo, so običajno zelo družinsko naravnani in poskušajo rešiti vse svetovne težave. A to lahko postane naporno. Če ugotovite, da je vaše srce otopelo in polno negativnosti, pokličite Čamuela, da vas ozdravi. Pomaga vam lahko tudi pri iskanju izgubljenih predmetov, zato, če izgubite ključe ali pomemben dokument, na pomoč pokličite njega.

Največ odgovorov C:
Nadangel Uriel je eden najpametnejših nadangelov. Ponuja praktične rešitve, znanje in informacije, vendar na zelo subtilen in preprost način. Morda se niti ne zavedamo, da je odgovoril na našo prošnjo ali molitev, dokler nenadoma ne pridemo do genialne ideje ali res bistre rešitve težave. Nadangel Uriel je bil tisti, ki je Noeta opozoril na bližajočo se poplavo. Ljudem je tudi pokazal, kako lahko manifestirajo stvari. Njegova luč nam lahko osvetli situacijo in pomaga, da razočaranja spremenimo v zmage in gorivo za naprej. Z njegovo pomočjo spoznamo, česa nas resnično učijo lekcije.

Največ odgovorov D:
Nadangel Gabrijel je znan kot glasnik. Stara in nova zaveza ga omenjata z moškimi zaimki, a številne slike oznanjenja dajejo Gabrijelu ženski obraz, telo in oblačila. Glede na to, da so vere pretežno patriarhalne, nadangel Gabrijel poskuša uravnotežiti moško in žensko energijo za tiste, ki potrebujejo žensko moč in tolažbo. Navsezadnje je najtesneje povezan z angelsko kraljico, ki je utelešenje veličastne ženskosti, poročene z vrhovno močjo. Ta angel vas bo spodbudil k ukrepanju in akciji in vam pomagal, če si želite ustvariti družino. Morda potrebujete več nežnosti v življenju?

Največ odgovorov E:
Mihael je bil prvi nadangel, zato deluje kot vodja in skrbi za moč, zaščito, celovitost in resnico. Te nam pomaga tudi prepoznati in nas usmeri, da sledimo svojemu življenjskemu namenu. Ko se zdi, da gredo stvari narobe, je Mihael tu, da vzpostavi ravnovesje ter nas nekoliko pomiri. Ko potrebujemo njegovo pomoč, nam hitro priskoči in nas opomni, katere stvari so res pomembne, pomaga nam začeti znova ter postaviti (in razumeti) nove temelje. Hkrati nas vedno opozori, če odnos, v katerem smo, postane prenaporen ali se nam ponavljajo zdravstvene težave. Če vas življenje rado odnese, ga prosite za pomoč.
Nadangel, prosim, pomagaj mi, da razrešim to težavo. Rad bi se počutil bolje glede tega, zato te prosim, da me navdaš s svojo zdravilno energijo in usmeriš moja dejanja in misli v smer ozdravitve, razrešitve in boljšega počutja.
Deli s prijatelji