POTOVANJE

Sveže zaljubljeni Jurij Tepeš na Sardiniji s fizioterapevtko Manco

Obdobje ločitve zanj ni bilo niti najmanj lahko, a je o težavah za štirimi stenami molčal, tako pa je ostalo vse do danes.
Fotografija: Jurij uživa na počitnicah na Sardiniji.
Odpri galerijo
Jurij uživa na počitnicah na Sardiniji.

Vsaka srčna rana se prej ali slej zaceli, kar je na svoji koži izkusil tudi upokojeni smučarski skakalec Jurij Tepeš, ki je v začetku tega leta javno priznal, da sta se z nekdanjo ženo Nušo Rakovec razšla. Obdobje ločitve zanj ni bilo niti najmanj lahko, a je o težavah za štirimi stenami molčal, tako pa je ostalo vse do danes.

Takole je Manca ujela skok svojega Jurija v morje.
Takole je Manca ujela skok svojega Jurija v morje.

Njegova nekdanja žena je srečo našla v objemu mladega smučarskega skakalca Timija Zajca, zdaj pa je jasno, da je po boleči preizkušnji oddano tudi Jurijevo srce. Štiriintridesetletnik je namreč na instagramu objavil zgodbo, na kateri je videti noge postavne mladenke. Doslej je bil par pred očmi javnosti precej zadržan, a videti je, da Jurij ne želi več skrivati svoje nove srčne izbranke, s katero sta se pred nekaj dnevi odpravila na počitnice na Sardinijo. Gre za postavno svetlolasko Manco Vida, diplomirano fizioterapevtko, ki je tudi sama aktivna športnica in dobro pozna življenje predanega športnika oziroma športnice, saj se je v preteklosti ukvarjala s kajakom na mirnih vodah, sedaj pa sodeluje s številnimi slovenskimi športniki. Videti je, da je njegovo srce končno našlo mir, saj že dolgo ni bil videti tako zadovoljen in srečen.

Njegovo srce je ogrela mlada fizioterapevtka.
Njegovo srce je ogrela mlada fizioterapevtka.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije