Posebna izdaja revije Suzy

Suzy ASTRO - vaš vodnik v leto 2020

Kaj nas čaka v letu 2020? Katere energije se bodo prepletale in kako jih je najbolje ujeti? Vse to in še več si lahko preberete v posebni izdaji revije Suzy.
Fotografija: Suzy_astro
Odpri galerijo
Suzy_astro

Rojeva se nov svet in leto, ki se izteka, je bilo prehodno. Kakšen je vaš odnos s preteklostjo? Na to vprašanje si poskušajte odgovoriti že pred vstopom v leto 2020. Kajti na Zemlji se odpira nova era, začetek novega ciklusa, ki bo naša življenja pognal v povsem nove smeri in dimenzije. Tako je svojo napoved za Astro Suzy začela astrologinja Shana Flogie.

Tudi Vesna Neferamis, intuitivna bralka sporočil vesolja, pravi, da se bo zgodil največji premik v zgodovini in v svojem branju energij razkriva, kako lahko kljub močnim pritiskom preusmerimo tokove v prijaznejše smeri. Kakšne bodo vaše lekcije in izzivi v letu 2020, si lahko izačunate sami po navodilih numerologinje Lili Sorum, Manca Razboršek pa razkriva, zakaj se večina novoletnih želja in sklepov ne uresniči, ter ponuja recept za uspešno kreiranje svoje vizije. Če želite, da je vaša kreacija še hitrejša, prosite za pomoč vile, svetuje Dobra vila Maja in ponuja navodila, kako in kaj vprašati, da boste dobili pravilen odgovor. Predvsem morate zaupati, da se vse odvija v vaše najvišje dobro, tudi če vam kaj ne gre, je že razlog za to, kot je v intervjuju med drugim povedal motivator Kekan Crnkić.

In kaj čaka posamezna astrološka znamenja? Veliki letni horoskop je nastal v uredništvu Suzy, saj imamo odlično astrologinjo Matejo Blažič Zemljič, ki je posebno pozornost namenila prihajajočim mrkom, ki naše življenje pretresejo kot brca v zadnjo plat, ko odlašamo s potrebnimi spremembami.

Za Ano Mario Mitić je prav tako leto velikih sprememb. Zanimalo nas je, kaj vse se poleg dojenčka skriva za njeno neverjetno vitko podobo. »Debelost je bila tudi nekakšen oklep, ščit pred svetom. In zdaj se vračam v življenje, ki se mu reče koncept Mama Maria,« nam je zaupala zgovorna mamica. Se vam sanja, kaj najprej naredi Vid Valič, ko vstane? V zanimivem intervjuju je med drugim povedal, da je prav zaradi hernije diska pri 37 letih vitalnejši kot kdaj prej, da za zajtrk uživa kvinojo ali ajdovo kašo, da ne pije kave in ima srečo, da so imele vse njegove partnerke rade oralni seks.

Kako se znajti v poplavi prehranskih dopolnil, katera zares potrebujemo in katerih ne? Kako meditirati z otroki, si z vibracijo dvigovati razpoloženje in kako lahko s preprosto vizualizacijsko tehniko vibrirate z bogastvom?

Veliko zanimivega branja vam prinaša posebna izdaja revije Suzy, ki naj bo vaš vodnik v harmonično in lepše življenje v letu 2020.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije