Sproščena Alenka Bratušek: zaradi sivih las si ni belila glave

Čeprav je v javnosti vedno urejena kot iz škatlice, se je enostavno sprijaznila z dejstvom, da bo treba na frizerja malce počakati, in je brez zadrege na svojem instagramu delila posnetek iz domačega kraja, na katerem v oči bodejo njeni sivi lasje.
Fotografija: Nam je všeč, tudi ko je sivolasa.
Odpri galerijo
Nam je všeč, tudi ko je sivolasa.

Alenka Bratušek je zagotovo ena najbolj dejavnih političark v obdobju karantene. Nekdanja premierka, ki je 31. marca praznovala okroglih 50 let, si namreč doma vedno najde delo, ki jo veseli, pomirja in navdihuje.

Pred kratkim je uspešno restavrirala svojega vrtnega palčka, nad katerim bi marsikdo obupal, a ga Alenka ni hotela zavreči, zato si je vzela čas in poskrbela, da je zdaj kot nov. In medtem ko so številne ženske v zadnjih tednih večino časa premišljevale o razcepljenih konicah svojih las in narastku ter molile, da bi se frizerski saloni čim prej odprli, se Alenka s tem ni preveč obremenjevala.
Takole je obdelala svojega vrtnega palčka.
Takole je obdelala svojega vrtnega palčka.

Čeprav je v javnosti vedno urejena kot iz škatlice, se je enostavno sprijaznila z dejstvom, da bo treba na frizerja malce počakati, in je brez zadrege na svojem instagramu delila posnetek iz domačega kraja, na katerem v oči bodejo njeni sivi lasje. Priznati moramo, da je Alenka tudi z njimi elegantna, ker pa pogreša razvajanje v frizerskem salonu, si bo v prihodnjih dneh zagotovo osvežila pričesko.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije