NAPOVED

Sporočilo ob koncu tedna ...

Objavljeno 25. september 2020 19.00 | Posodobljeno 25. september 2020 19.00 | Piše: Shana Flogie

To ni vaša šibkost, je znak, da ste se prebudili iz lastne Iluzije.

Vedeževalka Shana Flogie, ustanoviteljica centra Mychi. [FOTO: Mavric Pivk/delo Pivk Mavric
Zdaj se boste spraševali, kaj je resnično pomembno. Začenja se novo obdobje in ponovno so vam odprte vse možnosti, priložnosti in moč izbire. Kaj boste izbrali? Namera je pomembna, saj je temelj za dober in svež začetek, za nove načrte, nove zamisli ... A pri teh naj tudi ostane, kar pomeni, da za realizacijo zdaj še ni pravi čas.

Odprite se svojemu navdihu, intuiciji in uvidom, ki so prisotni prav zdaj. Danes je čas za nove začetke, da pošljete energijo namere v tisto, kar si želite ustvariti. Čas je za manifestacijo vaših želja. Ne bodite presenečeni, če vam slučajno začnejo priložnosti trkati na vrata, nepričakovana sporočila, darila ali povabila. Samo uživajte in si dovolite, da vas vodi vaš notranji glas in univerzalna resnica. Uživajte v trenutku. Vzemite vse, kar se vam ponuja, in to čutite kot pravo. Začenjajo se lepi novi časi, zato, preden boste lahko resnično praznovali in uživali, predajte še zadnja bremena, bolečino in skrbi. Novo potovanje vas pričakuje ... Ste pripravljeni? Zdaj je na vas, da poskrbite in si uredite svoj dom, finance, zdravje in splošno stabilnost ter varnost v življenju. Postavite sebe v odnosu, kje ste in kam spadate. To bi bilo lahko povezano z rožnatimi očali, kajti ali res vidite, kar gledate?

Odnos se bo kazal skozi vašo izbiro, k čemu boste od zdaj naprej strmeli in kam boste vlagali energijo. Kar koli si tako srčno želite v življenju, odnosu, najprej se morate soočiti z globokimi čustvi, za katera ste mislili, da ste opravili z njimi. Te misli se bodo zdaj ponovno vračale navidezno od nikoder, skozi projekcije na druge. V zadnjih nekaj mesecih ste nezavedno zašli s poti in postopoma izgubljali občutek za res pomembno. To, da bi se v teh dneh na koga verbalno znesli, bo kar del procesa soočanja s svojimi očali resnice. Morda boste globoko v sebi čutili potrebo, da se v teh dneh nekomu opravičite in ga prosite za odpuščanje. To ni vaša šibkost, je znak, da ste se prebudili iz lastne Iluzije.
Deli s prijatelji