IZKORIŠČANJE SLAVNIH

Slovenska igralka ne more verjeti: Zlorabili so moje ime

Pia Zemljič opozarja ženske, da je oglas za hujšanje, ki uporablja njeno ime in fotografijo, lažen. Zemljičeva je tako postala še ena izmed slovenskih zvezdnic, na račun katere so prevaranti mastno služili.
Fotografija: Pia zagotavlja, da nikoli ni posegala po nobenih shujševalnih preparatih in da je vse le nemarna prevara.
Odpri galerijo
Pia zagotavlja, da nikoli ni posegala po nobenih shujševalnih preparatih in da je vse le nemarna prevara.

Spletne prevare so sestavni del družabnih omrežij in vsake toliko časa se vanje ujame tudi kakšen prepoznavni obraz. Ena zadnjih žrtev je postala igralka Pia Zemljič, saj so njeno podobo grdo izkoristili za oglaševanje preparatov za hujšanje.

Sicer je malce zgrešeno, da so za okoriščanje na tuj račun izbrali prav njeno podobo, saj ne spada med tiste, ki bi morale shujšati. Od nekdaj je blestela s svojo postavo, je pa zdaj izkusila, kako je, ko si te prilastijo nepridipravi.

»Gre za zlorabo in prevaro, zato se bom v tem primeru obrnila tudi na policijo,« je povedala besna Pia. So pa nepridipravi zelo pretkano vabili kupce na svojo stran, ob fotografiji igralke so zapisali, da je strokovnjaki ne bodo tožili, ker je izdala skrivnosti hujšanja. Lažne navedbe, da je zaradi nekega napitka izgubila 12 kilogramov, so magnet za ženske, ki so pripravljene storiti vse, da bi po hitrem postopku izgubile odvečno maščobo. Zemljičeva je tako postala še ena izmed slovenskih zvezdnic, na račun katere so prevaranti mastno služili.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije