Slavni obožujejo kosmatince: ljubezen, ki se je ne da primerjati

Znani Slovenci in Slovenke so spregovorili o tem, zakaj so njihovi kosmatinci čuteča bitja in kako jim to vedno znova dokazujejo.
Fotografija: Vsako jutro en poljub

Zadnje desetletje Jerneja Tozona na vsakem koraku spremlja psička Lili, ki je pasme jack russell terier. Ko je bila zelo mlada, je bila precej nagajiva, da jo je bilo težko ujeti. Ampak kmalu se je na Jerneja zelo navezala in zdaj mu sledi brez vrvice. Lili bo poleti upihnila enajsto svečko, Jernej pa si življenja brez nje ne zna predstavljati. Ko je zaradi koncertov zdoma, zanjo skrbijo njegovi starši in sestra. »Veliko sva zunaj, čeprav je zdaj ta moja gospa že malo v letih in je zato tudi precej bolj porejena, kot je bila včasih, ker zelo rada je,« v smehu pove Jernej o svoji Lili in prizna, da jo zelo rad razvaja z domačo hrano, enako dobro pa se ji godi tudi, ko je v varstvu. Lili je poleg tega še vedno tista, ki Jerneju zjutraj, ko se zbudi, pritisne prvi poljubček.

FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Vsako jutro en poljub Zadnje desetletje Jerneja Tozona na vsakem koraku spremlja psička Lili, ki je pasme jack russell terier. Ko je bila zelo mlada, je bila precej nagajiva, da jo je bilo težko ujeti. Ampak kmalu se je na Jerneja zelo navezala in zdaj mu sledi brez vrvice. Lili bo poleti upihnila enajsto svečko, Jernej pa si življenja brez nje ne zna predstavljati. Ko je zaradi koncertov zdoma, zanjo skrbijo njegovi starši in sestra. »Veliko sva zunaj, čeprav je zdaj ta moja gospa že malo v letih in je zato tudi precej bolj porejena, kot je bila včasih, ker zelo rada je,« v smehu pove Jernej o svoji Lili in prizna, da jo zelo rad razvaja z domačo hrano, enako dobro pa se ji godi tudi, ko je v varstvu. Lili je poleg tega še vedno tista, ki Jerneju zjutraj, ko se zbudi, pritisne prvi poljubček. FOTO: osebni arhiv

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije