Očka Taiji Tokuhisa

Skrbne priprave na rojstvo hčerke Julije Aiko

Izbrala sta podjetje Izvorna celica, ker je del mednarodne mreže in omogoča zdravljenje z matičnimi celicami, ne le shranjevanje.
Fotografija: »V novi očetovski vlogi se odlično znajdem,« pravi Taiji, ki se mu je izpolnila dolgoletna želja po očetovstvu. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
»V novi očetovski vlogi se odlično znajdem,« pravi Taiji, ki se mu je izpolnila dolgoletna želja po očetovstvu. FOTO: Osebni Arhiv

Taiji Tokuhisa in njegova žena Ana Žlender Tokuhisa sta tik pred vstopom v novo leto odhitela v jeseniško porodnišnico, kjer se je rodila Julija Aiko.

Odločitev, da shranita matične celice, je bila zanju samoumevna, pravita zakonca. FOTO: Osebni Arhiv
Odločitev, da shranita matične celice, je bila zanju samoumevna, pravita zakonca. FOTO: Osebni Arhiv

»Na začetku si skoraj nisem upal prijeti male dojenčice, saj je bila videti tako krhka. Ampak na srečo ti babice v porodnišnici pomagajo in vaja dela mojstra. Hčerki sva izbrala tudi japonsko ime, ki pomeni mala ljubljena.« Na njen prihod sta se dobro pripravila, obiskovala šolo za starše, dodatna spletna predavanja, brala knjige in nakupila vse potrebno, da bo hčerki toplo v lupinici in vozičku, kadar bodo v naravi. Odločila sta se tudi shraniti matične celice iz plodovne krvi in plodovno tkivo.

Izbrala sta podjetje Izvorna celica, ker je del mednarodne mreže in omogoča zdravljenje z matičnimi celicami, ne le shranjevanje. »Zelo sva vesela, da se medicina tako hitro razvija in napreduje, na tak način rešuje življenja in omogoča boljšo kakovost bivanja,« še pove voditelj oddaje Jutro, ki bo naslednji mesec praznoval abrahama!

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas